Black Pits
HadrianBlackwater
Member Posts: 121
in čeština
Při bedlivém zkoumání české části fora jsem zjistil, že tu nikdo neotevřel téma Black Pits, neboli v překladu Černé jámy, což je nové dobrodružství "nezávislé" na našem hlavním příběhu a téměř(předtím teda ne) náš příběh neovlivní.
Jedna věc je že si můžete složit postavy jak chcete máte možnost si vytvořit šest ultimátních class čistě na vašem úsudku a přesvědčení. Takže to samé jako v IWD a IWD2.
Můj názor k tomu je asi takový, zas mě to tolik nedostalo. Je to dobře udělané, zajímavé i "příběh" je dobrý, akorát mi k tomu něco chybí.
Myslím že autoři říkali že je to dobrodružství na několik hodin, mě to trvalo ani ne 5 hodin i s tvorbou všech postav a to důkladně udělaných.
Myslím si, že by trošku více podzemí prospělo, víc cel, něco trošku většího k prozkoumání. Takhle je to furt jen nechat se urazit od Raksaky, vyslechnout nadávky dungeaří ženy, poslechnout si něco vtipného v celách, pokecat s Beholderem, a hurá do jámy a to 15krát za sebou. Nepovažuji se za skvělého hráče, řekl bych lehký nadprůměr, ale i tak jsem prošel boje bez problémů, navíc odpadá starost o přežití skupiny, stačí když na konci přežije aspoň jedna postava.
A nejvíc mě mrzí konec, jeden konec je, že se necháte teleportovat djinem a konec, a druhý že odletí bez vás a vás čeká smrt od dungearů, jediné co autorům nedošlo je, že s vybavením a levelem po 15. kole jste natolik silní, že když na vás dungeaři budou běhat po třech, tak vás v životě neumlátí. Aspoň já jsem to nechal běžet hodinu a můj půlork berserk si tam z nich dělal sekanou aniž by ho někdo škrábnul. Mohli tam dát aspoň možnost probojovat se ven na vlastní pěst.
Tak mě zajímají vaše názory, skupiny či postřehy co jiným uniklo.
Jinak moje skupina byla půlork - berserk, Elf - Lučišník, člověk -bojovník/klerik, člověk - mnich(mniši jsou slabší na menších lvl, ale s vybavením co jim můžete koupit tady jsou hodně dobří ) Elf - zaklínač, pulčík - assasin(zabiják, nevím teď český ekvivalent)
Jedna věc je že si můžete složit postavy jak chcete máte možnost si vytvořit šest ultimátních class čistě na vašem úsudku a přesvědčení. Takže to samé jako v IWD a IWD2.
Můj názor k tomu je asi takový, zas mě to tolik nedostalo. Je to dobře udělané, zajímavé i "příběh" je dobrý, akorát mi k tomu něco chybí.
Myslím že autoři říkali že je to dobrodružství na několik hodin, mě to trvalo ani ne 5 hodin i s tvorbou všech postav a to důkladně udělaných.
Myslím si, že by trošku více podzemí prospělo, víc cel, něco trošku většího k prozkoumání. Takhle je to furt jen nechat se urazit od Raksaky, vyslechnout nadávky dungeaří ženy, poslechnout si něco vtipného v celách, pokecat s Beholderem, a hurá do jámy a to 15krát za sebou. Nepovažuji se za skvělého hráče, řekl bych lehký nadprůměr, ale i tak jsem prošel boje bez problémů, navíc odpadá starost o přežití skupiny, stačí když na konci přežije aspoň jedna postava.
A nejvíc mě mrzí konec, jeden konec je, že se necháte teleportovat djinem a konec, a druhý že odletí bez vás a vás čeká smrt od dungearů, jediné co autorům nedošlo je, že s vybavením a levelem po 15. kole jste natolik silní, že když na vás dungeaři budou běhat po třech, tak vás v životě neumlátí. Aspoň já jsem to nechal běžet hodinu a můj půlork berserk si tam z nich dělal sekanou aniž by ho někdo škrábnul. Mohli tam dát aspoň možnost probojovat se ven na vlastní pěst.
Tak mě zajímají vaše názory, skupiny či postřehy co jiným uniklo.
Jinak moje skupina byla půlork - berserk, Elf - Lučišník, člověk -bojovník/klerik, člověk - mnich(mniši jsou slabší na menších lvl, ale s vybavením co jim můžete koupit tady jsou hodně dobří ) Elf - zaklínač, pulčík - assasin(zabiják, nevím teď český ekvivalent)
1
Comments
Naprosto s tebou souhlasím, prakticky se vším co jsi napsal. Raději měli udělat lokaci do hlavní hry, než se piplat s něčím, co zabaví maximálně jednou.
Moje družina byla nějak takhle:
Kavalír - člověk - dlouhé meče,
Bojovník - trpaslík - sekery
Boj/Zloděj - Půlelf - luk a obouruční meč
Klerik - Člověk - vál. kladivo/prak (s ním jsem naházel 96, takže docela OP postava )
Mág - Půlelf - prak
Zaklínač - člověk - prak
1) Půlelf - Boj./Mág
2) Trpaslík - Bersekr
3) Elf - Lučišník
4) Půlelf - Klerik
5) Elf - Mág
6) Gnóm - Zloděj/Mág
@HadrianBlackwater
Pod tvůj komentář bych se klidně podepsal. Nejvíc mně zklamal závěr -čekal sem útěk přes podtemno k povrchu.
Na druhou stranu se B.P., díky rychlému levelování hodí k vyzkoušení postav pro hlavní hru. Až (jestli) vyjdou nové podrasy tak si ho asi zahraju znovu.
@PJ_Trewor A? Přidalo to pár chvil zábavy. Vývojáři vyzkoušeli něco novýho, vyšlo jim to relativně dobře a do druhýho dílu můžou hodit propracovanější úkolovou linii.
Co já bych ocenil je spíše něco jako " Aréna " umístěná do BG nebo BG2. Místo kde můžete poměřit své síly s epickými nepřáteli v boji skupin nebo ( a hlavně ) jako jednotlivec.
Dostal jsem se k takové partě 6 jiný dobrodruhů a to už jsem nezvládl.
( Ale třeba ta bitka proti obrům pro mě byla pěkně vo hubu )
V současné podobě jsou ale opravdu na nic.
A zlobí ti to i v angličtině nebo jen s češtinou? Pokud jen s češtinou, tak ji máš nějak špatně nainstalovanou, jak už psal Mirak. A jen jedna taková hloupá otázka, nemáš náhodou pirátskou verzi, že ne?
Upozornenie toto je komiksový crossover strip paródia na Baldur's Gate atď. Ehm môj tím tvoril:
Môj avatar Jester (Bard), Bartimaeus z Bartimaeusovej trilógie Elfský Dragon Discipline, Mulch Diggums (Humus Kopáčik/Sláma Hraboš) z Artemisa Fowla trpaslík Bojovník/Zlodej, potom som mala Mníšku, Tyrského kňaza a nakoniec môj OC postava môjho vlastného komiksu Morhir boh Temnoty, ktorý bol Pol-Elf Blackguard (modovala som ).
Mohlo to byť aj dlhšie.