Zajímalo by mě jen čistě ze zvědavosti, za jakou hlavní postavu kdo hraje. :-)
Místo Barbara si doplnte Zloděj, kterého jsem zapomněl uvést. :-(
- Zajímalo by mě jen čistě ze zvědavosti, za jakou hlavní postavu kdo hraje. :-)50 votes
- Bojovník16.00%
- Paladin24.00%
- Hraničář16.00%
- Klerik  4.00%
- Druid  2.00%
- Bard  8.00%
- Mág12.00%
- Mnich  2.00%
- Zaklínač10.00%
- Barbar  6.00%
Post edited by Danny_S on
0
Comments
Tak místo Barbara si doplnte Zloděj. :-)
Hlasování umí dát jen 10 položek, takže na Dual ani na Multi už nezbylo místo. :-(
Spojil bych Zaklínače + mága a barbara bych hodil k bojovníkovi a hned máš dvě místa volné Jedno pro Zloděje a druhé pro multiclass/dualclass.
Zvášťe pro Swashbucklera.
nebo za Mstitele ( podle me s dracim ucednikem nej povolani v bg) protoze s carodejovejma kouzlama od prvni urovne, navic rozsirenyma knihama moudrosti se z nej fakt stava nebezpecnej typek (jini druidi maji do treti urovne kouzla prakticky na h****).
Navic promeny v medvedy ci jinou havet mu pomahaj v soubojich na blizko.
A mmch promena v salamandra a pouziti jeho dechu zranuje temer vse ve hre i Gaxxe.
krom toho ma i par hezkejch interakci ve hre jako stinovy druidy atd
Jeho výhody jsou prostě moc :-)
35lvl zlo 5 500 000
Moje kombinace ale taky funguje. Zloděj hrozně rychle leveluje. Splnil jsem skoro všechny questy (kromě NPC questů, když nepočítám válečníkovu Pevnost) v druhé kapitole plus dvě podlaží Watcher's Keep (hraju v angličtině, nepamatuju si překlad) a měl jsem přístup k Use Any Item a jsem mašina. Celestial Fury v hlavní ruce, Scarlet Ninja-To v druhé, to mi dává s velemistrovstvím 5 útoků za kolo bez buffů. Díky UAI můžeš použít jakoukoli kombinaci zbraní. Škoda jen že nejde při výběru druhého povolání zvolit taky kit. Assassinův backstab x7 by byl ještě vražednější.
Jelikoz jsi na zlodeje zapomnel, volim druhou nejoblibenejsi variantu - mnicha.
BGEE jsem projel za Swashbucklera, Assassina a obyc. Mnicha (bez kitu).
V pokrocilem stadiu (ie - v Baldurove Brane, anebo dokonce ve Candlekeepu) jsou jeste Bounty Hunter (vicemene solo), F->T dual-classa (F 7 level) a dual-run Dark Moon Monka + Rasaad jako Sun Soul Monk.
Dokazal jsem usolovat temer celou BGEE s Bounty Hunterem a Assassinem (2 ruzne hry). Temer, protoze BH jsem jeste nedokoncil - ale zatim je to nejvic zabavna hra ze vsech.
Postavy se docela dobře dělají v black pits . xp za areny dostávají vždy konkretní postavy (tzn, nerozdělují si je), takže se během chvilky naexpíš co potřebuješ
Hraničář má u více vlastností stanovené minima, takže mu padají nejvyšší součty.