BG EE SIEGE of DRAGONSPEAR
Czy jest w ogole spolszczenie i Dubbing po polsku czy nie ?
BG EE SIEGE of DRAGONSPEAR zabija mnie ta ciekawość co mówią więc proszę o szybką odpowiedz bo jeżeli nie ma to wtedy sam chce spróbować spolszczyć grę
BG EE SIEGE of DRAGONSPEAR zabija mnie ta ciekawość co mówią więc proszę o szybką odpowiedz bo jeżeli nie ma to wtedy sam chce spróbować spolszczyć grę
Post edited by Schabik09 on
0
Comments
Wielkie dzięki
A jak dalej nie rozumiesz, to cie oświecę.
1. Brak interpunkcji. 2. Brak interpunkcji i nie se tylko sobie. 3. Brak interpuncji oraz liter "W". Poza tym nie rozumiem o czym piszesz, szczególnie w ostatnim zdaniu. 4. Zacząłeś z małej litery brak interpunkcji oraz piszesz niezrozumiale. 5. Brak interpunkcji. 6. Brak interpunkcji 7. Co ? (To wspaniałe dzieło chcesz skaleczyć swoją polszczyzną?)
8. Brak w. 9. Brak dużej litery po kropce. 10. O co chodzi, co to za zdanie, po jakiemu pisane i brak kropki? 11. Czemu pytasz o to? Sam nie wiesz ? 12. Kogo to interesuje? 13. Skoro tak piszesz. Ja sam nie jestem dobry z polskiego, ale twoje błędy są zbyt rażące.
Po 2. Fajnie że się napaliłeś na dodatek, ale jak chcesz pomóc to zacznij truć Beamdogowi na twitterze i supporcie, tylko zrób to z głową. Pewnie i tak to nic nie da, ale możesz spróbować. Lub postaraj się znaleźć/zmotywować ludzi którzy to spolszczenie by zrobili.
Ale gdybym to robił kwestii spolszczenia zrobiłbym starannie bez żadnych błędów ?
Ale to jest tylko moje zdanie
2. Pytasz o to?
3. Twoje tworzenie zdań zostawia wiele do życzenia.
4. Jeżeli oficjalnie tłumaczenie miałoby powstać w przeciągu 2 lat to Ja i wielu innych fanów nie widzi problemu.
5. Hm.. Co napisać?
Powiem tak, możesz ich podręczyć i co jakiś czas pytać o to samo np. Co miesiąc pytać się czy maja jakieś plany z SoD i lokalizacji PL. Można spróbować zrobić ankietę, wtedy może lokalizacja na pl będzie realniejsza. Oczywiście trzeba by zebrać tego dużo głosów, aby pokazać zainteresowanie.