Skip to content

Planescape Torment: EE - Aktuální čeština

124»

Comments

• EdvinEdvin Member, Translator (NDA) Posts: 3,247
    Franky4 wrote: »
    Ešte sa pre istotu spýtam edwin a spol, táto čeština oficiálne teda nevyšla? Keďže ju nevidím v položke language v hre.

A mluviš o GoG, Steam, Google play nebo Beamdog shop?
  • Franky4Franky4 Member Posts: 33
    Google play
  • DabelmDabelm Member Posts: 27
    Ios taky nic :(
  • Franky4Franky4 Member Posts: 33
    edited July 2022
    To čo sú za neschopakov ten beamdog, veď čeština bola dokončená roky dozadu na planescape a oni ho tam doteraz neimplementovali? To je snáď zlý vtip :D... To znamená že na BG2 tiež nebude nikdy čeština priamo v hre na iOS ani Androide. Nemám slov a to som sa tak tešil že si to zahrám v kúpeľoch po večeroch keď bude nuda.
    Je to banda lemplú. Jasně dávají najevo že hráči z české republiky jsou jim úpně u zadku. Odemě už beamdog neuvidí nikdy ani euro i kdyby v budoucnu vydali cokoliv. To to radši upirátím. Místo aby se o svoji komunitu staraly tak na ni serou.
  • Ahoj, čeština je skvělá, hru jsem dohrál už před dvěma lety a rád bych si ji zopakoval, ale samozřejmě jsem si nezálohoval překlad a z uloz.to už teď nic nestáhnu. Mohl by sem někdo přidat funkční link? Moc děkuji!
    Ahoj, čeština je skvělá, hru jsem dohrál už před dvěma lety a rád bych si ji zopakoval, ale samozřejmě jsem si nezálohoval překlad a z uloz.to už teď nic nestáhnu. Mohl by sem někdo přidat funkční link? Moc děkuji!

Nikde nic stahovat nemusíš, čeština je přímo součástí hry.
  • SyndromSyndrom Member Posts: 1
    Jak to bude s dostupností CZ překladu pro tu aktualizovanou x64 Android verzi PST:EE? Díky.
  • JohnRohyJohnRohy Member Posts: 1
    Vyšla nová verze na androidu, konečně funkční na většině mobilech, neudělal by někdo reupload češtiny? Nikde se nedá sehnat když ulož to přestalo fungovat, děkuji rád bych si zahrál v češtině.
  • PiusPius Member Posts: 2
    Dobrý den. Už osm let se tady nic neděje. Kde stáhnu ty češtiny, když ulozto nefachá?Hlavně bych chtěl cz do pst a idee (ta není v originální hře kompletní).
Sign In or Register to comment.