U Corana a Safany je to v zásadě fuk vzhledem ke vzdálenosti jejich jednotlivých cílů, ale s Kivanem je to teda poměrně přísný, protože si myslím, že valná většina hráčů tábor banditů navštíví až poté, co prolustruje zbytek Mečového pobřeží.
Jako Kivan bych to neměl psát, vypadá to schizofrenně:) Ale mně odešel i po vymlácení tábora banditů, v Baldurově bráně dávno po splnění questu. Prostě řekl něco ve smyslu, že už ho to neba a je třeba odejít. Vyřešil jsem to tak, že jsem ho zabil, oživil v chrámu a zůstal pak bez problémů až do konce. Možná by to fungovalo i s Coranem a Safanou?
Jinak moje nynější skupina ve dvojce: Charname Helmův kněz (když nehraju za klerika, mám v partě Viconii), Jan (po Léčebně Imoen), Neera (jakmile jí mám v grupě, Edvin odchází - tolik jí nesnáší, nebo bug?), Valygar (skvělý pro probodávání a boj dvěma zbraněmi), paladin (většinou Keldorn, teď prvně zkouším módy - Saerileth a Isru) a Korgan zdálky hází sekery. Teď jsem místo něj vzal Rasaada, ale má OČ 9, což je nějak moc, nemá mnichum OČ s postupem na úrovně klesat, nebo to pro sluníčkové mnichy neplatí???
Jinak moje nynější skupina ve dvojce: Charname Helmův kněz (když nehraju za klerika, mám v partě Viconii), Jan (po Léčebně Imoen), Neera (jakmile jí mám v grupě, Edvin odchází - tolik jí nesnáší, nebo bug?), Valygar (skvělý pro probodávání a boj dvěma zbraněmi), paladin (většinou Keldorn, teď prvně zkouším módy - Saerileth a Isru) a Korgan zdálky hází sekery. Teď jsem místo něj vzal Rasaada, ale má OČ 9, což je nějak moc, nemá mnichum OČ s postupem na úrovně klesat, nebo to pro sluníčkové mnichy neplatí???
Není to bug, Edwin a Neera se prostě nesnesou. A jelikož Edwin nemůže v mé partě chybět, tak Neeru nikdy neberu :-) ( Tuhle logiku fakt nechápu. Jak je mohlo napadnout vytvořit novou postavu, kterou nemůžeš mít v partě s jednou z nejpopulárnějších postav v BG2? )
Rasaadovi dej chrániče. V měděné čelence jsou k mání jedny, které ti sníží obranné číslo o 7.
Rekl bych, ze to je kvuli tomu, protoze vetsina lidi ma vyvazene partie, kde je od kazde classy (nedokazu tomu rikat "trida") jeden, max dva. A jelikoz je Edwin moc dobry zly mag a Neera dobra (ehm) neutralni magicka, tak to planovali tak, ze stejne budes mit jednoho, nebo druheho. Oba najednou by asi byli prilis.
Taky mam radeji Edwina, takze Neera ma vetsinou padaka :-)
v BG1 jsem je nikdy spolu neměl, takže takhle to vypadá, že se nesnášej prostě od pohledu, nebo mají nějakou hlavní postavě neznámou společnou historii. těšil jsem se na partu plnou mágů... takže holt bez Edvina, konečně chci jednou dohrát do konce nějakou romanci, všechny ostatní mi lezly na nervy, tak aspoň teď Neeru. A mohli trochu rozšířit konverzaci mezi Edvinem a Minscem:)))
Podle me nemaji spolecnou historii, spis si myslim, ze Edwin naprosto opovrhuje necim tak chaotickym jako je wild mage. A je to tak naprosto v poradku.
Maji spolecnou historii. Nerru hledaji Cerveni Magove z Thay, otravuji ji zivot a chteji na ni delat pokusy. Edwin se prohlasuje za Cerveneho Maga z They, ale ve skutecnosti to neni az tak jednoduche a sami ti magove ho povazuji za nicku a moc ho mezi sebe nechteji. Edwin pak udela vse, co jeho vysnena skupina chce. Pokud si dobre pamatuju, tak i v BGEE Edwin odejde kdyz v Beregostu zachranite Neeru a vezmete do party.
Jo, mas vlastne pravdu, ja uz ten podivne napsany quest z jednicky radsi vytesnil z pameti (Neeru jsem nabral jen na splneni toho questu a bylo to asi naposledy co jsem to udelal)
Comments
A jelikož Edwin nemůže v mé partě chybět, tak Neeru nikdy neberu :-)
( Tuhle logiku fakt nechápu. Jak je mohlo napadnout vytvořit novou postavu, kterou nemůžeš mít v partě s jednou z nejpopulárnějších postav v BG2? )
Rasaadovi dej chrániče.
V měděné čelence jsou k mání jedny, které ti sníží obranné číslo o 7.
Taky mam radeji Edwina, takze Neera ma vetsinou padaka :-)
A mohli trochu rozšířit konverzaci mezi Edvinem a Minscem:)))
Nerru hledaji Cerveni Magove z Thay, otravuji ji zivot a chteji na ni delat pokusy.
Edwin se prohlasuje za Cerveneho Maga z They, ale ve skutecnosti to neni az tak jednoduche a sami ti magove ho povazuji za nicku a moc ho mezi sebe nechteji. Edwin pak udela vse, co jeho vysnena skupina chce.
Pokud si dobre pamatuju, tak i v BGEE Edwin odejde kdyz v Beregostu zachranite Neeru a vezmete do party.