Tajný projekt...
Chtěl bych vám oznámit, že já a @Pecca , společně kujeme docela MASIVNÍ ( i když bude k dispozici i v "Little" verzi ) tajný projekt, který bude mít na Bladurs Gate obrovský dopad. Nejedná se o žádný překlad nějakého cizího módu, ale vytváření vlastního, nového obsahu. Bude to něco... úžasného. Bude to mít vliv na celou hru a dokonce to bude pokračovat i v BG2, kde to bude mít tak 10x větší vlilv než v BG1.
Little verze, by mohla být hotová relativně brzo, ale na Full verzi, si ještě nějakou chvíli budete muset počkat, protože s tou je spojena strašně velká práce. Rozhodně to ale bude něco, co vás prostě donutí zahrát si znova od začátku celou hru.
Můžete zkusit hádat, co to bude :-)
Little verze, by mohla být hotová relativně brzo, ale na Full verzi, si ještě nějakou chvíli budete muset počkat, protože s tou je spojena strašně velká práce. Rozhodně to ale bude něco, co vás prostě donutí zahrát si znova od začátku celou hru.
Můžete zkusit hádat, co to bude :-)
3
Comments
Jsem zvedav.
Každopádně můžu v téhle diskuzi postovat bety.
No, myslím že beta Little verze bude celkem zbytečná, ale co se týká full verze, tak ta bude mít svůj smysl.
http://www.youtube.com/watch?v=GSg74WN5Ip0
edit: Pouze pro patch 1.2
Počkejte na další verzi.
Ostatním jsi teď zkazil překvapení :-(
Máš už poslední patch?
1) Je výchozí nastavení barev při vytváření postavy nastaveno správně ? ( černá kůže, bílé vlasy )
2) Má Dorn správnou rasu ?
3) Má Dorn správný model ?
4) Má Dorn v inventáři správný obrázek ?
Já jsem to měl rozdrbané a nevím jestli je to všechno jen tím, že ještě nemám patch.
Bude to trochu delší povídání ( netušil jsem, že to tady Pecca hodí už dneska ) takže mi dej moment, než to sepíšu.
Jsem doufal, že by jsi mohl nahrát nějaký starší save a podívat se na Dorna přímo ve hře.
Proto ( a protože vývojáři z beamdogu to sice slíbili, ale jsou líné slibotechny ) jsme se rozhodli stvořit rasu Drowa tím, že přepíšeme rasu půl-orka. Drowa není snadné vyvážit ( těch 50 % magické odolnosti co má Viconia a Baeloth je prostě moc ) ale myslím, že se mi to jakž takž povedlo a nenaplánoval jsem nijak OP rasu.
RASA - DROW
VLASTNOSTI:
– Odolnost: -1
– Obratnost: +1
– Infravize
– Počáteční reputace: -4
– Odolnosti vůči magii: +10%
Bonusy zloděje:
+10 ke kapsářství
+30 k ukrytí ve stínu
+30 tichému pohybu
+5 k hledání pastí
+5 k otevírání zámků
+5 ke kapsářství
+5 k odhalení iluzí
Jak už jsem dříve zmiňoval, nakonec budou dvě verze:
Little: Bude obsahovat pouze rasu drowa
Full: Bude obsahovat i upravené rozhovory
Na závěr upozoňuji:
TEĎ JE ZDE POUZE BETA, URČENÁ POUZE K TESTOVÁNÍ A V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ K NORMÁLNÍ HŘE
Když už nic jiného ( i když tam pár dalších věcí je ), tak je tam zásadní problém s češtinou, protože to jede na velmi zastaralé verzi, kde jsou ještě u nepřeložených částí volná místa. Plná verze vyjde ve stejný den, jako vyjde plná verze češtiny a budu ji aktualizovat společne s češtinou.