Kamarad dvojku na LoB dohral ve slozeni Bojovnik/Mag, Jaheira a Jan. Dle jeho slov mu Jan v podstate jen prekazel a pricmrndaval. Rikal, ze zaklad je mit kamennou nebo zeleznou kuzi a pak neni problem, takze dvojka solo urcite pujde... o jednicce jsme na LoB ani neuvazovali...
Ja to vcera rozjel na LoB za shadowdancera(dual na fightera) +npc a jsem zvedav jak to pujde. zatim mi davaj slusne zabrat jen ty druzinky skretu v irenicove zalari
Solo jsem odehrál BG, BG2 i IWD. Jde to celkem v pohodě a je to spíš o tom, jak moc si chceš hru zkomplikovat. Měl jsem zaklínače a to je v pohodě - jen prostě furt restuješ. Pak jsem jel za stopaře což je o tom, že si taháš nepřátele stranou a podřezáváš je. S lučišníkem to pak byla docela pohoda, dokud měl člověk dost šípů (kyselinových a výbušných) a peněz na ně. Nejvíc problémů dělal supervlkodlak na Balduranově ostrově, protože regenerace. A samozřejmě jsem některé boje a hlavně bossy hrál na několikrát. Tu nejvyšší obtížnost jsem taky zkoušel, ale mlátit půl hodiny do blbý krysy mě fakt nebavilo
Comments
Tu nejvyšší obtížnost jsem taky zkoušel, ale mlátit půl hodiny do blbý krysy mě fakt nebavilo