@Kail Nevěřím, že by tam nějaký byl, ale nevěděl jsem, že už vydali novou verzi modu, takže jsem pro jistotu projel stránky všech módů co tam mám a aktualizoval linky. (S vyjímkou "I Shall Never Forget", protože tem mi funguje bez problémů a podle fóra je nová, aktuální verze poškozená)
P.S. Já jsem původně chtěl uvádět linky přímo na stránky módu, ale z minulosti vím, že to není dobrý nápad. Některé módy, (které by v BG:EE klidně mohly být kompatibilní) je dneska už skoro nemožné najít, protože jejich stránky jsou zrušené a jejich autoři k nezastižení. Nejvíc mě štve "Sheena" protože ten mód nebyl dokončen (neobsahuje část pro ToB). Dokončená verze byla k dispozici cca 2 měsíce a pak se po ní slehla zem. Tak rád bych ji dostal do rukou...
Nejvíc mě štve "Sheena" protože ten mód nebyl dokončen (neobsahuje část pro ToB). Dokončená verze byla k dispozici cca 2 měsíce a pak se po ní slehla zem. Tak rád bych ji dostal do rukou...
Ta by byla fakt skvělá... Moc se mi ta postava líbí a příští hru plánuju s ní zahrát. Teď jsem dojel Fade a byla to pecka, vřele doporučuji... Obsahově velmi bohaté, vlastní předmět vylepšitelný i u Caspenara a velmi mě bavilo hrát s ní Shadow dancera... Sheenu jsem teď nehrál právě kvůli chybějící části ToB.
Pokud vím, tak i romance s Imoen je jenom pro Shadows of Amn. Ale je možné, že mám staré informace.
V ToB je pouze částečně. Pořád funguje flirt a je tam pár rozhovorů, ale romance jako taková už bohužel nepokračuje. Možná je ti tím, že už oba na 100% víte, že jste sourozenci a tak je vám to trochu divné...
Pokud vím, tak i romance s Imoen je jenom pro Shadows of Amn. Ale je možné, že mám staré informace.
V ToB je pouze částečně. Pořád funguje flirt a je tam pár rozhovorů, ale romance jako taková už bohužel nepokračuje. Možná je ti tím, že už oba na 100% víte, že jste sourozenci a tak je vám to trochu divné...
No divné. Lidskou morálku bych na polobohy z jiného světa radši neaplikoval. Bylo snad divné Diovi, když spal s Hérou? Spíš se ještě nenašel nikdo, kdo by to dodělal:)
ak ste niekto hrali s Isrou, tak mam jeden problem pri jej druhom queste Another day in Athkatla. Ide tam o to, ze zatkli jej svagra tusim, bol som pokecat vo vladnej budove s Taren Zoar, ten ma poslal do vazenia, tam som pokecal s dalsim chlapkom a ten ma poslal mu kupit pivo do morskej stedrosti. Tam som pokecal s barmanom a nasledne s Ghislainom a odniesol som pivo tomu tipkovi do väzenia a dalej sa uz pohnut neviem. Vie mi niekto poradit ?
Tak jsem se chtěl vás zkušených optat na Saerileth. Vybírám si nové NPC do další hry a patnáctiletá paladinka s romancí mě rozhodně zaujala, ale po menším pátrání mi přijde, že od lidí, co si cení příběhu a toho, jak do hry zapadá Saerileth nedostává zrovna kladné body. Jaké máte zkušenosti?
@STBorg Názory na Saerileth se různí... Dle mého ten mód plní svou funkci. Od 15leté dívky nemůžeš čekat hluboké myšlenkové pochody. Každopádně mód přináší nové oblasti, nové předměty, nové příšery, nové úkoly a extrémně dlouhou romanci. Málo co nabízí takové kvanta nového obsahu. Ačkoliv nemám Saeileth v lásce (je mi nesympatická) tak se rozhodně jedná o jeden z nějlepších NPC módů vůbec.
když odhlídnu od faktu, že Saerileth je oficiálně 15 let, tak obsahem je pro mne pořád nejpedofilnější romance s Aerie. Tý může být klidně tři sta, ale chová se jak osmiletá holčička. Romanci se Saerileth hodnotit nemůžu, jelikož jsem jí neabsolvoval. Ale mám jí nainstalovanou, protože je jedna z mála paladinů-kavalírů (dobrá proti démonům a drakům) a jak píše Edvin, mód sám o sobě přidává dost nového obsahu. Mně by spíš zajímalo, jestli přicházím o nějaký podstatnější obsah (bitvy, lokace, ...), když jí mám v partě, ale nemám aktivní romanci.
A ještě jeden dotaz: existuje nějaký mód, co by významně rozšiřoval konverzaci postav ve hře s Charname i mezi sebou? Obvykle už v Podtemnu jenom stojí, neřeknou ani ň a akorát čekaj na příkazy; proto si radši beru do družiny postavy z módů.
1/ Vybereš si mód, který chceš do hry. (Hádám, že máš BG2:EE, tam je ten výběr omezený, ale to všude v novějších příspěvcích píšou) 2/ Stáhneš si ho. 3/ Rozbalíš to někam, kde to najdeš. 4/ Všechno co se rozbalilo přesuneš do složky, kde je BG2 nainstalované. Pokud jsi nepřemístil, tak to bude klasicky někde v program files, já mám třeba Steam verzi a tam to je C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Baldur's Gate II Enhanced Edition 5/ Spustíš Setup-????.exe, který jsi tam zrovna přesunul. Namísto otazníků tam bude název módu. 6/ Vyběhne okno co vypadá jako příkazová řádka, tam už jen vybereš, že chceš instalaci (prostě stiskneš I a enter)
Tak je to u většiny módů. Ne všechny, ale co se BG2:EE týká, tak ano. Taky pokud hraješ s češtinou, tak ji doporučuju mít nainstalovanou první. Pokud ti to furt nejde, tak řekni podrobněji kde se to zaseklo.
Ahoj. Dokázal byste někdo poradit? Nevím konkrétně z kterého modu to je, jelikož jich mám nainstalováno více a nikdy předtím jsem s nimi nehrál, každopádně ve vládní čtvrti v parčíku uprostřed je nová postava Wine Collector. Tato mi zadala quest, abych přinesl nějaké vzácné víno s tím, že na splnění mám 10 dní. Prolezl jsem snad všechny hospody a obchody v Athkatle, ale žádné víno vztahující se k tomuto úkolu jsem nenašel (pouze u Five Flanagans teď Barney prodává víno s příchutí grapefruitu, ale to je určeno pro jiný úkol/mod - Tales of the Deep Gardens) Kde bych tohle speciální víno našel?
Mám dotaz na NPC postavy (Fade, Sheena, Yasreana, Yvette atd.) - je jejich rozšířený obsah (úkoly, předměty, rozhovory atd.) závislý na romanci? Ptám se z důvodu, jestli si mohu vzít do party všechny výše zmíněné postavy a mít romanci jen s jednou a zároveň nepřijít o úkoly a hlavní část obsahu u ostatních s kterými romanci mít nebudu.
@Caszidy Předměty a úkoly ne, ale rozhovory samozřejmě ano. Přece nemůže čekat že ti bude říkát lásko, když s ní nemáš romanci
No ne tak úplně. Třeba romance s Yvette může běžet paralelně s jinou romancí z modu. Pokud ale neproběhne šťastně, může to mít později ve hře fatální následky. Yasraena romanci nemá, resp. je zadaná.
Comments
Nevěřím, že by tam nějaký byl, ale nevěděl jsem, že už vydali novou verzi modu, takže jsem pro jistotu projel stránky všech módů co tam mám a aktualizoval linky. (S vyjímkou "I Shall Never Forget", protože tem mi funguje bez problémů a podle fóra je nová, aktuální verze poškozená)
P.S.
Já jsem původně chtěl uvádět linky přímo na stránky módu, ale z minulosti vím, že to není dobrý nápad.
Některé módy, (které by v BG:EE klidně mohly být kompatibilní) je dneska už skoro nemožné najít, protože jejich stránky jsou zrušené a jejich autoři k nezastižení. Nejvíc mě štve "Sheena" protože ten mód nebyl dokončen (neobsahuje část pro ToB). Dokončená verze byla k dispozici cca 2 měsíce a pak se po ní slehla zem. Tak rád bych ji dostal do rukou...
Pořád funguje flirt a je tam pár rozhovorů, ale romance jako taková už bohužel nepokračuje.
Možná je ti tím, že už oba na 100% víte, že jste sourozenci a tak je vám to trochu divné...
Nebyl by i nějaký ještě pedofilnější mod?
Názory na Saerileth se různí...
Dle mého ten mód plní svou funkci. Od 15leté dívky nemůžeš čekat hluboké myšlenkové pochody.
Každopádně mód přináší nové oblasti, nové předměty, nové příšery, nové úkoly a extrémně dlouhou romanci. Málo co nabízí takové kvanta nového obsahu. Ačkoliv nemám Saeileth v lásce (je mi nesympatická) tak se rozhodně jedná o jeden z nějlepších NPC módů vůbec.
Mně by spíš zajímalo, jestli přicházím o nějaký podstatnější obsah (bitvy, lokace, ...), když jí mám v partě, ale nemám aktivní romanci.
Jestli ti nevadí angličtina:
http://www.pocketplane.net/mambo/index.php?option=content&task=blogcategory&id=95&Itemid=78
Tohle dělá přesně to co chceš.
muze mi nekdo napsat jako idiotovi jak na to?
moc diky
2/ Stáhneš si ho.
3/ Rozbalíš to někam, kde to najdeš.
4/ Všechno co se rozbalilo přesuneš do složky, kde je BG2 nainstalované. Pokud jsi nepřemístil, tak to bude klasicky někde v program files, já mám třeba Steam verzi a tam to je C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Baldur's Gate II Enhanced Edition
5/ Spustíš Setup-????.exe, který jsi tam zrovna přesunul. Namísto otazníků tam bude název módu.
6/ Vyběhne okno co vypadá jako příkazová řádka, tam už jen vybereš, že chceš instalaci (prostě stiskneš I a enter)
Tak je to u většiny módů. Ne všechny, ale co se BG2:EE týká, tak ano. Taky pokud hraješ s češtinou, tak ji doporučuju mít nainstalovanou první. Pokud ti to furt nejde, tak řekni podrobněji kde se to zaseklo.
[C:\Users\Vojtých\AppData\Local\Temp\Temp1_Innershade-v7.2.zip\setup-innershade.
exe] WeiDU version 23700
Please run this program in your Infinity Engine game directory.
FATAL ERROR: Failure("Not a game directory")
Press ENTER to exit.
Napiš mi do zpráv až tu budeš, jukneme na to.
Dokázal byste někdo poradit? Nevím konkrétně z kterého modu to je, jelikož jich mám nainstalováno více a nikdy předtím jsem s nimi nehrál, každopádně ve vládní čtvrti v parčíku uprostřed je nová postava Wine Collector.
Tato mi zadala quest, abych přinesl nějaké vzácné víno s tím, že na splnění mám 10 dní.
Prolezl jsem snad všechny hospody a obchody v Athkatle, ale žádné víno vztahující se k tomuto úkolu jsem nenašel (pouze u Five Flanagans teď Barney prodává víno s příchutí grapefruitu, ale to je určeno pro jiný úkol/mod - Tales of the Deep Gardens)
Kde bych tohle speciální víno našel?
Ptám se z důvodu, jestli si mohu vzít do party všechny výše zmíněné postavy a mít romanci jen s jednou a zároveň nepřijít o úkoly a hlavní část obsahu u ostatních s kterými romanci mít nebudu.
Předměty a úkoly ne, ale rozhovory samozřejmě ano.
Přece nemůže čekat že ti bude říkát lásko, když s ní nemáš romanci