Początkowo ściągało się bardzo, ale to bardzo słabiutko, ale gdzieś między godziną 20 a 21, zaczęło mi pobierać prędkością maksymalną dla mojego łącza i w 30 min pobrałem całość.
@zwadek – pytałeś wcześniej o przejście z save'a po angielsku na polski – wydaje się, że nie ma żadnych problemów. Biografia mimo moich wątpliwości zmienia się na wersję polską.
Ściągało 2-3 kbps, więc zostawiłem na noc, żeby sobie spokojnie leciało. Z rana już całe ściągnęło, więc jest dobrze :-) Ciekawe, czy jak robiłem preorder przed przesunięciem to będę mógł zagrać chwilkę wcześniej...
Ja mam pytanie, ze względu na zbliżającą się premiera gry. Nie wiem czy pamiętacie, ale we wrześniu kiedy okazało się, że początkowej daty ukazania się Baldura nie uda się dotrzymać, wszyscy zamawiający pre-order zostali poinformowaniu, iż ze strony twórców możemy liczyć na dodatkową gratyfikację. Jaką? Niestety nikt nie wspomniał. Ma ktoś o tym jakiekolwiek info?
Ja mam pytanie, ze względu na zbliżającą się premiera gry. Nie wiem czy pamiętacie, ale we wrześniu kiedy okazało się, że początkowej daty ukazania się Baldura nie uda się dotrzymać, wszyscy zamawiający pre-order zostali poinformowaniu, iż ze strony twórców możemy liczyć na dodatkową gratyfikację. Jaką? Niestety nikt nie wspomniał. Ma ktoś o tym jakiekolwiek info?
Własnie, a wtle była miniaturka jak by jakiegos dodatkowego miasta czy cos tez to pamiętam.
od początku z launchera. Dzisiaj rano odpaliłem go znowu po przeczytaniu Twojego posta, pojawił się update launchera i się odpalił. Następnie getting download info i pobrało te 25 MB
@marcelluss - postanowiłem dokładnie to samo Wyjątek stanowiły pliki muzyczne (swoją drogą mogli je jakoś inaczej ponazywać bo jest chaos). Jużniedługojużniedługo.
Ja tam się będę martwił jak nie będę mógł odpalić w środę gry Na razie to mogę mieć i pliki i foldery na minusie ;D Byleby wszystko grało 28... czaicie, ze to już prawdopodobnie mniej niż 48h ? ^^
Comments
http://scr.hu/6ru/quk6j
Ciekawe, czy jak robiłem preorder przed przesunięciem to będę mógł zagrać chwilkę wcześniej...
Brakuje jeszcze 25 mega.
Jeżeli ktoś może to niech napisze ile dokladnie zajmuje mu gra. Podajcie tylko rozmiar folderu z grą (bez plików lunchera czy clienta)
U mnie:
Rozmiar na dysku: 1,77 GB (bajtów: 1 902 725 367)
926 plików, 55 folderów
935 plików, 57 folderów,
Dzieki, to zmienia postac rzeczy
- 1,77 GB
- 928 plików
- 56 folderów...
Na razie to mogę mieć i pliki i foldery na minusie ;D Byleby wszystko grało 28... czaicie, ze to już prawdopodobnie mniej niż 48h ? ^^