@fridek – złe polskie znaki są przez to, że beamdog udostępnił wam nie do końca najnowszego builda. W nowszym to chyba poprawili. W każdym razie, poczekajcie z tym do oficjalnego wsparcia polskiej wersji.
Mam nastepujacy problem: sciagnalem gre przez beamdog client, po sporej mece udalo mi sie doprowadzic ja do stanu "ready to play", ale nie moge jej odpalic z poziomu klienta Beamdog. Gdy wchodze do folderu z gra i probuje ja odpalic plikiem exe rowniez wyskakuje mi blad i gra nie rusza. dafaq ?
Niestety po sciagnieciu przez launchera gra tez sie wiesza Porobilem printscreen'y i wyslalem email do support@beamdog.com Mam nadzieje, ze pomoga. Dam znac jak odpisza.
Dostalem odpowiedz ale oczywiscie to typowy email wysylany do wszystkich czyli: "Sprawdz czy masz zainstalowane najnowsze sterowniki do karty graficznej, itp. itp.". Odpisalem, ze juz to sprawdzalem i gra dalej nie chodzi. Odpowiedz jaka dostalem to znowu typowy email w ktorym napisali ze wypuscili latke i teraz juz gra powinna dzialac, ale niestety dalej nie dziala Wg mnie BGee to lipa wszechczasow i dlatego poprosilem o zwrot $$$ wydanych na pre-order. Szkoda bo zapowiadalo sie tak fajnie.
Nie wiem czy można mówić, że lipa, bo jednak większości ludziom działa. Fakt, są błędy i sporo ludzi zgłasza problemy, co nie znaczy, że gra z gruntu jest niewypałem. Raczej kontakt z pomocą techniczną, ale nie sam produkt.
Napisalem ze dla mnie to lipa. Pewnie wiekszosci sie podoba. Moze jakbym mogl w nia zagrac to bym zmienil zdanie, ale tak naprawde to nigdy nie spotkalem sie z gra ktora po premierze mialaby tyle bledow i nie chodzila na wszyskich PC.
w zasadzie żeby to było wiarygodna sonda, musiałaby być opcja zmiany swojego głosu kiedy zacznie komuś działać, np. po aktualizacji sterowników, albo po kolejnym patchu.
Comments
Dziekuje, ide do pracy...
przed pracą chciałem sprawdzić co i jak, wybrałem gotową postać i crit...do Windowsa
PS: launcher swoją drogą też wywalało jak klikałem download, czy start.
Odpalałem potem grę bezpośrednio z *.exe
http://i50.tinypic.com/jf7ls9.jpg
http://i46.tinypic.com/vd2rl1.jpg
Z gory dzieki za pomoc
Ja tez BGee sciagalem z Beamdog i tez nie dziala. Teraz ciagne z BG launcher. Mam nadzieje, ze tym razem zadziala
Porobilem printscreen'y i wyslalem email do support@beamdog.com
Mam nadzieje, ze pomoga. Dam znac jak odpisza.
"Sprawdz czy masz zainstalowane najnowsze sterowniki do karty graficznej, itp. itp.". Odpisalem, ze juz to sprawdzalem i gra dalej nie chodzi. Odpowiedz jaka dostalem to znowu typowy email w ktorym napisali ze wypuscili latke i teraz juz gra powinna dzialac, ale niestety dalej nie dziala
Wg mnie BGee to lipa wszechczasow i dlatego poprosilem o zwrot $$$ wydanych na pre-order.
Szkoda bo zapowiadalo sie tak fajnie.
Nie jestem jednak do końca pewny przeglądając to forum, przydałaby się ankieta.