Ja tam żadnej paniki nie chce robić ale brat właśnie dzwonił i mówił że dziś mu dociągneło 600mb przez launcher i się pytał czy już odblokowali czy nie
Tak sobie myślę.... napisałbym że ściągnąłem te 25 mb i już gram, umówiłbym się z dwiema innymi osobami na forum że też tak mają a założę się że kilkadziesiąt osób będzie miało co najmniej poobgryzane paznokcie u rąk lub gdzie indziej
Popieram @Lucky, dajcie panowie na luz... Deadline jeszcze przed nami. Miejmy nadzieje, że obejdzie się bez incydentów jakie miały miejsce w premierę Wiedźmina 2. :P Ja nie mam aż tak wielkiego ciśnienia żeby patrzeć co chwilę na zegarek i siedzieć nie myśląc o niczym innym (no może troszkę ) Mi w każdym razie nie zrobi wielkiej różnicy jak, odpukać, będzie jakieś opóźnienie, bo na dobrą sprawę i tak dziś długo nie posiedzę. Zresztą, gra nie ucieknie...
eeee.... pobierałem bgee przez plik torrenta, odpaliłem BGEInstaller (zainstalowany w katalogu do którego wrzuciłem poprzednio pobrane pliki) i chce pobierać się na nowo !
@cieniucieniu, katalog który ściągnąłeś powinien mieć odpowiednią ścieżkę: Baldur's Gate Enhanced Edition/Data/00766 i dodatkowo przed odpaleniem launchera musisz usunąć 766.beam i 766.status.
Pomogło Pobrany http://www.beamdog.com/files/BGEEInstaller.exe zainstalowany w: \Baldur's Gate Enhanced Edition pliki pobrane z torrenta, czyli folder: 00766 wklejony do: \Baldur's Gate Enhanced Edition\Data\ i jest ok
Dzisiaj rano przez instalator BG, nie Beamdoga, instalowało mi się 200mb dodatkowych - z 1,6 do 1,8gb, ale dalej gry się nie da odpalić, więc póki co czekam na 21.
Ogólnie to miałem preload complete i na to dało się kliknąć - jak kliknąłem to zaczęło się ściągać tych 200mb, teraz nie da się kliknąć w preload complete i p2p też nie świeci jak wcześniej.
Comments
grzać to się w brzuchu będzie ;D
odpaliłem BGEInstaller (zainstalowany w katalogu do którego wrzuciłem poprzednio pobrane pliki) i chce pobierać się na nowo !
Pobrany http://www.beamdog.com/files/BGEEInstaller.exe zainstalowany w:
pliki pobrane z torrenta, czyli folder: 00766 wklejony do:
i jest ok
p.s Preload Complate
Ogólnie to miałem preload complete i na to dało się kliknąć - jak kliknąłem to zaczęło się ściągać tych 200mb, teraz nie da się kliknąć w preload complete i p2p też nie świeci jak wcześniej.