Po pierwsze miałem meeeeeeeeeeeeega zwieszkę na forum, aż taki tłum? Po drugie oczywiście nic na luncherze się nie dzieje, ktoś może powiedzieć coś innego?
powiem tak jakas masakra...... nie powazna firma........ prawa do tej gry powinni dostac tacy ludzie jak nasi tlumacze z forum ktorzy pewnie nie przespali wiele nocek zebysmy mieli spolszczenie na czas
Nosz.... 100MB? Oni sobie chyba żartują, opóźnili premierę o 2 miesiace i jeszcze na 5 minut przed premierą się okazuje,. śe muszą tak duzego patcha uploadować. Czyli można sobie odpuścić dzisiejszy wieczór. Porażka z ich strony na całej linii.
a nie pamietasz jak rok temu taka sama sytuacja miala miejsce w anglii? tez nie mogli zamknac dachu bo przepisy fifa zbranialy, wtedy chyba nie pisales swoich komentarzy kmieciu?
Czyżby się coś ruszyło? Miałem cały czas "Preload complete" a przed chwilką mogłem kliknąć na ten napis i zmieniło się na "Getting download info...", dodam iż miałem już wszystko pobrane wcześniej.
a nie pamietasz jak rok temu taka sama sytuacja miala miejsce w anglii? tez nie mogli zamknac dachu bo przepisy fifa zbranialy, wtedy chyba nie pisales swoich komentarzy kmieciu?
To i tak wszystko pikuś w porównaniu z tym co mieli na Węgrzech. Mieli awarię elektrowni atomowej bo w czasie konserwacji reaktora ktoś zapomniał zamknąć drzwi....:]
Comments
Error 503 Service Unavailable
Service Unavailable
Guru Meditation:
XID: 904738091
Varnish cache server
"We are having a hard time pushing the data to the servers. The demand is making them respond a little slow ;-)"
"The update is uploading. We had to patch close to 100 mb to fix a few bugs so it will take a bit of time. Please be patient. Please?"
Who's Online 6.7K
Getting download info u mnie jest.