Skip to content

Baldur's Gate: Enhanced Edition dostępny! (preloading)

12346

Comments

• skrzekskrzek Member Posts: 9
    U mnie też nic się nie dzieje, ktoś coś wie?
  • inicjatorinicjator Member Posts: 63
    U mnie tez jeszcze nic :(
  • cieniucieniucieniucieniu Member Posts: 24
    potwierdzam że nic :P to tak jak czekanie na koniec świata - miało być i ponownie niema ;-)

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable
    Guru Meditation:

XID: 904738091

Varnish cache server
  • JaingJaing Member Posts: 9
    jak to mawia Krzysztof Jackowski - chuj z tlumaczenia jak i tym bardziej chuj z gry
  • SelendisSelendis Member Posts: 168
    chwila umnie jest Downloading...O <---- i te pomaranczowe kuleczko jak by cos motac zaczynało ale nic nie drga narazie
  • sensejhamasensejhama Member Posts: 26
    No i ..................dupa
  • NapalonyKsiadzNapalonyKsiadz Member Posts: 7
    boze jedyny... kompetencja dystrybutora powala na kolana
  • LuckyLucky Member Posts: 645
    Po pierwsze miałem meeeeeeeeeeeeega zwieszkę na forum, aż taki tłum? Po drugie oczywiście nic na luncherze się nie dzieje, ktoś może powiedzieć coś innego?
  • SmolinioSmolinio Member Posts: 9
    Nosz kurna... Ja rozumiem przeciążone serwery i w ogóle, ale chociażby jakieś info?
  • damianlodzdamianlodz Member Posts: 13
    ze forum kuleje bo wszyscy szukaja wyjasnienia :P
  • marcellussmarcelluss Member Posts: 34
    Trent Oster:
    "We are having a hard time pushing the data to the servers. The demand is making them respond a little slow ;-)"
    To sie premiera zespsula, gdzie jedzt kolejka po zwrot z preodery? :P
  • SebastianSebastian Member Posts: 15
    Zajebista niekompetencja... Tyle już wtop zaliczyli do dzisiaj, mogli chociaż się przygotować na premierę, tak żeby chociaż to im się udało.
    Przynajmniej może się wyrobię ze ściągnięciem dubbingu polskiego :) Jak coś to już są linki
  • damianlodzdamianlodz Member Posts: 13
    powiem tak jakas masakra...... nie powazna firma........ prawa do tej gry powinni dostac tacy ludzie jak nasi tlumacze z forum ktorzy pewnie nie przespali wiele nocek zebysmy mieli spolszczenie na czas
    Przynajmniej może się wyrobię ze ściągnięciem dubbingu polskiego :) Jak coś to już są linki
  • marcellussmarcelluss Member Posts: 34
    Trent Oster:
    "The update is uploading. We had to patch close to 100 mb to fix a few bugs so it will take a bit of time. Please be patient. Please?"
  • SebastianSebastian Member Posts: 15
    Nosz.... 100MB? Oni sobie chyba żartują, opóźnili premierę o 2 miesiace i jeszcze na 5 minut przed premierą się okazuje,. śe muszą tak duzego patcha uploadować. Czyli można sobie odpuścić dzisiejszy wieczór. Porażka z ich strony na całej linii.
  • ireniqsireniqs Member Posts: 104
    edited November 2012
    Przeczuwałem, że coś takiego może się stać. Ja odkładam granie na jutro. Nic mi się nie stanie... :D
  • PeterPeter Member Posts: 44
    Znowu ktoś nie zamknął dachu na narodowym? :)
  • ArwernArwern Member Posts: 53
    Online na forum:

Who's Online 6.7K

:D
  • LuckyLucky Member Posts: 645
    Szkoda gadać, naprawdę ku*wa szkoda. Blamaż, a do końca byłem optymistą.
  • upi00rupi00r Member Posts: 91
    Teraz nawet newsów nie chce pobrać. Porażka :/
    Peter said:

a nie pamietasz jak rok temu taka sama sytuacja miala miejsce w anglii? tez nie mogli zamknac dachu bo przepisy fifa zbranialy, wtedy chyba nie pisales swoich komentarzy kmieciu?
  • JessUfamTobieJessUfamTobie Member Posts: 1
    Czyżby się coś ruszyło? Miałem cały czas "Preload complete" a przed chwilką mogłem kliknąć na ten napis i zmieniło się na "Getting download info...", dodam iż miałem już wszystko pobrane wcześniej.
  • SelendisSelendis Member Posts: 168
    ruszyło!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D
    edited November 2012
    100mb musimy jeszcze pobrać przed grą.
  • SheeShee Member Posts: 139
    Też tak mam ;D
    Jaing nie podniecaj się.

Getting download info u mnie jest.
  • GriegGrieg Member Posts: 507
    Jaing said:

Peter said:

a nie pamietasz jak rok temu taka sama sytuacja miala miejsce w anglii? tez nie mogli zamknac dachu bo przepisy fifa zbranialy, wtedy chyba nie pisales swoich komentarzy kmieciu?
    To i tak wszystko pikuś w porównaniu z tym co mieli na Węgrzech. Mieli awarię elektrowni atomowej bo w czasie konserwacji reaktora ktoś zapomniał zamknąć drzwi....:]
Sign In or Register to comment.