Můžu upřímně říct, že ne. Já na koncerty moc ( prakticky nikdy ) nechodím, ale sem tam chodím na cony. Poslední 3 roky přednáším na Manifestu ( http://manifest.ostravstiotaku.cz/ ) a taky se pravidelně snažím jezdit do Brna na Animefest.
Já např. ze Star Wars Conů - jsem prostě už od 16-i let velký blázen do SW a do všeho, co se SW souvisí ;-) - znám např. P. J. Trewora, takže mě docela překvapilo, že jsem na něj narazil i zde. :-D
Pak také znám osobně, ačkoli jsme se viděli jen několikrát a to už před 13 lety na Avalconu v roce 2000, s Marcusem de Tycho, ačkoli on si na mě už asi nepamatuje, ale to jedno. :-)
Můžu upřímně říct, že ne. Já na koncerty moc ( prakticky nikdy ) nechodím, ale sem tam chodím na cony. Poslední 3 roky přednáším na Manifestu ( http://manifest.ostravstiotaku.cz/ ) a taky se pravidelně snažím jezdit do Brna na Animefest.
Tak to mi teda vrtá hlavou, odkud Ti můžu připadat povědomá...No, já jsem asi všude, lidem se zaryju do podvědomí a neštěstí je na světě. :-D
Já např. ze Star Wars Conů - jsem prostě už od 16-i let velký blázen do SW a do všeho, co se SW souvisí ;-) - znám např. P. J. Trewora, takže mě docela překvapilo, že jsem na něj narazil i zde. :-D
Pak také znám osobně, ačkoli jsme se viděli jen několikrát a to už před 13 lety na Avalconu v roce 2000, s Marcusem de Tycho, ačkoli on si na mě už asi nepamatuje, ale to jedno. :-)
Marek Tvrdý je dobrej. Škoda, že jsem ho nepoznala na jedné z posledních Bioware party. Byl tam právě za Jediho. ("Džedáje?") :-) Jsem ho chtěla za překlad na Mass Effectu 3 pozvat na panáka.
Tak to já bych na jeho místě panáka odmítl stejně jako jakýkoli jiný alkohol. ;-)
Prostě jsem nudný a notorický abstinent a nekuřák, stejně jako mám radši spíše techno, house, trance, pop, dance a hlavně instrumentálky a vážnou hudbu a metal nebo heavy rock už vůbec ... ačkoli skladba Sleeping Sun od NightWish je asi jediné, co se mi z metalu líbí. ;-)
Tak to já bych na jeho místě panáka odmítl stejně jako jakýkoli jiný alkohol. ;-)
Prostě jsem nudný a notorický abstinent a nekuřák, stejně jako mám radši spíše techno, house, trance, pop, dance a hlavně instrumentálky a vážnou hudbu a metal nebo heavy rock už vůbec ... ačkoli skladba Sleeping Sun od NightWish je asi jediné, co se mi z metalu líbí. ;-)
Každej jsme nějakej. Já ráda kulhánkoviny, jinej romantický cancy. :-) Já ráda metal, jinej techno. Hlavně, že se všichni shodnem, že fantasy rules! ;-)
Jop, hodně doufám v to, že hoši z Overhaulu půjdou do PST EE. Mám doma verzi buď z Levelu, či ze Score, která funguje bezvadně, ale to rozplizlé GUI prostě nedávám. Vyrostla jsem na BG 2, které mi od loňska brutálně padá. Hry mám všechny samozřejmě v originále.
@Effiny: S widescreen modem vypada PS:T docela dobře.
EEčka ale samo stejně vypadaj líp.
No, vidíš to, a mě vůbec nefungoval! Respektive ano, ale hra mi začala zamrzávat už rovnou v meníčku, a když jsem jí náhodou spustila, tak spadla. Je to na prd. :-( Bez tohoto módu hra běží bezvadně.
PT jsme nikdy nehral a ani to neplanuju, co sem videl screenshoty a videa, tak mi ta hra prijde po graficke strance divna, ani ne tak skareda, ale proste divna...a hlavni hrdina, dvoumetrova seda gorila
nevi nekdo jestli bude BG2:EE nejaky novy zlodej? pokud ano, tak bych po vydani patche rozehral hru za nejake jine povolani...
chce se ujistit, že jsi ten tvůj save nijak needitoval nebo nepoužíval tweaky, noo kurňa, víš co jsou tweaky, ne? Prostě že hraješ na čistý instalaci BG a nic si ručně neupravuješ.
Jak musím zazálohovat hru a savy (ty jsou v documents and settings, správně?) abych mohl po přeinstalování windowsů jen hrát? Mám pocit, že když nechám hru na druhém disku, který nebudu formátovat, tak hra stejně nefunguje, stačí překopčit soubory z doc. & set., nebo to musím stáhnout znova?
Pokud nemáš hru na hlavním disku, tak stačí když si zálohuješ složku "Baldur's Gate - Enhanced Edition", která je v dokumentech. Jakmile to přeinstaluješ, tak ji tam prostě vrátíš a normálně to pojede.
zkousim romanci s anomenem a pri jednom z rozhovoru se vychlouba ze jednou pri nejakem tazeni zabil dvacet obru a ze mu ty soucasne sarvatky prijdou nudne...odpovedel jsem mu na to, aby nebyl tolik arogantni a od te doby jsem s nim uz zadny rozhovor nemel, pritom je to uz celkem dlouho...
ukoncil jsem tim snad romanci? jsem stale ve druhe kapitole a anomen uz je rytirem
Nevíte někdo jaké kity povolání jsou vhodné pro dvojpovolání / dual class . Zatím mi vyšel Kensai, Carodejobijec, Beastmaster a dál nevím a nechce se mi porad nahazovat
Comments
Oh, má tajná identita byla prozrazena !
No dobře, přihodím ještě jednu odhalenější:
Já na koncerty moc ( prakticky nikdy ) nechodím, ale sem tam chodím na cony.
Poslední 3 roky přednáším na Manifestu ( http://manifest.ostravstiotaku.cz/ ) a taky se pravidelně snažím jezdit do Brna na Animefest.
Z fantasy mám rád DragonLance, celou ságu RiftWare a dále celé série Elenium, Malloreon, Tamuli a Elenium a hlavně Užasnou ZeměPlochu. :-) (y)
http://www.youtube.com/watch?v=6gQKNflgdqU
http://www.youtube.com/watch?v=_gVtPrtJCiE
Neskutečný, jak mě tahle hra v "mládí" ovlivňila a že ještě dnes mě z téhle hudby tak nějak mravenčí.
To co jsi uvedl, je jeden ze dvou nejlepších soundtracku a tohle je druhý:
http://www.youtube.com/watch?v=tUt84LyH2JI
EEčka ale samo stejně vypadaj líp.
nevi nekdo jestli bude BG2:EE nejaky novy zlodej? pokud ano, tak bych po vydani patche rozehral hru za nejake jine povolani...
@Promo16: Ano, zlá zlodějka Hexxat.
Then, I can truly call this weird! No save edit/tweak either, right?
zkousim romanci s anomenem a pri jednom z rozhovoru se vychlouba ze jednou pri nejakem tazeni zabil dvacet obru a ze mu ty soucasne sarvatky prijdou nudne...odpovedel jsem mu na to, aby nebyl tolik arogantni a od te doby jsem s nim uz zadny rozhovor nemel, pritom je to uz celkem dlouho...
ukoncil jsem tim snad romanci? jsem stale ve druhe kapitole a anomen uz je rytirem