@Pecca Vyžádaná informace. Chválil jsem jak dobře vypadá GUI v BG2:EE a ptal jsem se, jestli ji nechcou zavést taky do BG:EE. Bylo mi odpověděno, že po novém patchi mezi nimi bude možné přepínat.
Kluci, díky moc za info. A Tobě Edvine děkuju extra moc za oživení prací na překladu. Konečně se to po roce někam hnulo. :-) Ještě číhám na patch a vrhnu se na novou hru. Už mám na papírku předchystaných několik part. :-)
@Edvin: Kde jsi to četl? Každopádně nic takového v novém patchi bohužel nebude.
@Effiny: Pokud chceš odinstalovat hnědé GUI, musíš smazat všechny soubory toho módu ze složky override. A ano, každý nový patch všechno v override maže, takže po novém patchi musíš všechno nainstalovat znovu.
Mňo, tak mě ještě napadá - když dám pryč upravené GUI, tak čím nahradím ty soubory? Nebo se o to postará ten slavný Japonec "Ono se to to samo?" :-) Že já jsem se v tom vrtala... A navíc mi příjde, že žádný patch mi nesmazal ty úpravy, Hnědé GUI mám téměř od začátku, od té doby vyšly tak tři, možná i čtyři patche a nic mi nezmizelo. Upravený level cup mám taky v pohodě. Hm, hm...
@Effiny: Soubory ve složce override "přepisují" originální data, takže pokud je zase smažeš hra se automaticky vrátí do původního stavu, takže ano, japonec
To že ti módy zůstávají i přes patche je dost divný, mě se teda mažou, tak nevím čím to je.
@Effiny: Soubory ve složce override "přepisují" originální data, takže pokud je zase smažeš hra se automaticky vrátí do původního stavu, takže ano, japonec
To že ti módy zůstávají i přes patche je dost divný, mě se teda mažou, tak nevím čím to je.
Super! Děkuji převelice! :-) Víš, já mám takový kouzelný počítač, který si dělá co chce. Myslím, že jsem první člověk na světě, kterému se samovolně vypěstoval Skynet. ;-)
Myslím, že jsem první člověk na světě, kterému se samovolně vypěstoval Skynet. ;-)
První nejsi mě to samý dělá jak počítač tak můj mobil (HP ipaq 514 voice messnger; je se schopnej i sám zapnout, vypnout měnit veškerý nastavení, volat, připojovat se na internet...). Ale uznávám že je to neprosto vyjímečný úkaz
Myslím, že jsem první člověk na světě, kterému se samovolně vypěstoval Skynet. ;-)
První nejsi mě to samý dělá jak počítač tak můj mobil (HP ipaq 514 voice messnger; je se schopnej i sám zapnout, vypnout měnit veškerý nastavení, volat, připojovat se na internet...). Ale uznávám že je to neprosto vyjímečný úkaz
Můžete mi někdo poradit, jaké dobré MODy bych si měl přidat do hry z anglického Moddingu? Dost se mi líbí Archai GUI a ten už mám vyzkoušený, ale rád bych si tam přidal i něco dalšího: Zbraně, Armor atd. ;-)
Chtěl bych se zeptat, jestli se plánuje nějaký mod, který by nahradil stará pravidla v BGEE těmi úplně nejnovějšími. To by bylo skvělé, nemyslíte? Myslíte si, že by něco takového bylo vůbec proveditelné?
Chtěl bych se zeptat, jestli se plánuje nějaký mod, který by nahradil stará pravidla v BGEE těmi úplně nejnovějšími. To by bylo skvělé, nemyslíte? Myslíte si, že by něco takového bylo vůbec proveditelné?
Nejnovější prosím ne! 4. edice mi k srdci ani trochu nepřirostla. Ale kdyby někdo udělal mód na pravidla 3.5 (užívaná v NWN), to by byla opravdu bomba. Například: Já nevím, jakých změn doznal ToBEE, ale v původní verzi už tam v podstatě bylo zbytečné levelovat, protože postavy už vlastně nedostávaly žádné další smysluplné výhody, ale ve 3,5 je radost získávat stále další úrovně...
Comments
Vyžádaná informace.
Chválil jsem jak dobře vypadá GUI v BG2:EE a ptal jsem se, jestli ji nechcou zavést taky do BG:EE. Bylo mi odpověděno, že po novém patchi mezi nimi bude možné přepínat.
A navíc mi příjde, že žádný patch mi nesmazal ty úpravy, Hnědé GUI mám téměř od začátku, od té doby vyšly tak tři, možná i čtyři patche a nic mi nezmizelo. Upravený level cup mám taky v pohodě. Hm, hm...
To záleží na tom, jestli k tomu chceš oficiální, nebo mé prohlášení.
Podle mě, spíše koncem měsíce. ( A to ještě budeme rádi )
Dost se mi líbí Archai GUI a ten už mám vyzkoušený, ale rád bych si tam přidal i něco dalšího: Zbraně, Armor atd. ;-)
Díky za tipy.