Dzięki cherrycoke21, faktycznie to rozwiązało problemy. Gram w wersji kinowej bo... muszę przyznać, że angielski dubing dodał nieco świeżości Podobają mi się chyba wszystkie głosy chociaż nie twierdze, że są lepsze niż polskiego.
Btw. jeśli ktoś ma ten sam problem co ja to musi w opcjach zmienić na język angielski. To bezsensowne, ale dopiero wtedy mi zadziałał ang. dubbing xd
@Zaratul - raczej nie mam takich planów, choć nie jet to niewykluczone. Szczególnie, że nie dostaliśmy żadnych materiałów, żeby instrukcja wyglądała tak samo.
mam big problem.. gra mu sie wyłącza w czasie WALKI.... i to się rozkręciło.. najpierw sporadycznie.... a teraz przy co drugiej walce się zawiesza i wyłącza.. możecie jakoś pomoc?
Gdzie można kupić/zdobyć katanę? Szukam i szukam ale nie mogę znaleźć .. o magicznej nawet nie wspomnę (ahh przydałaby się furia niebios Poważnie się zastanawiam nad rozpoczęciem nowej gry, bo mojemu kensaiowi dodałem 2 pkty do katan, co narazie nie przynosi mi zadnych korzyści ;/
Mam pytanko związane z formatowaniem dysku "C". Teraz mam gre na kompie na dysku D ale chcę odświeżyć trochę kompa, (wymiana C na szybszy i większy). Czy po formacie wystarczy po prostu uruchomić BGEE, czy potrzebne będą jakieś inne dodatkowe sztuczki?
no właśnie a propo save'ów coś mi świta że mam ze starej wersji BG I jakieś savy... ciekawe czy da się je zaimplementować w BGEE. - poszukam i sprawdzę.
Słuchajcie, a jak wejść na chmurne szczyty? mam tą lokacje na mapie bo Rasaad już miał swoją przygodę we Wrotach, ale nijak nie mogę na nią wejść, jest szara
Pytanie nieaktualne, już wiem jak...z kopalni Nanshekel
nie moge dac 6 poziomu barwenie bo wyskakuje mi blad i wywala mnie z gry.... -Runtime error! Program D;\BeamDog\games\00766\baldur.exe R6002-floating point support not loaded POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mam nurtujące pytanie: spotkałem Bassilusa i fajnie tylko, że nie ma voice-actingu. Pamiętam, że w wersji ang i pl w BG1 miał. To jakiś błąd czy poprostu wywalili to? Denerwujące to jest bo psuje troche klimat;/
ps. żeby pozbyć się problemu "białego okna" trzeba:1 kliknąć alt+enter okno sie zmniejszy. 2. wyłączyć grę 3. włączyć znowu(powinna być już normalna grafika) 4.Znowu alt+enter żeby powiększyć okno. i tak za każdym razem niestety.
Comments
Btw. jeśli ktoś ma ten sam problem co ja to musi w opcjach zmienić na język angielski. To bezsensowne, ale dopiero wtedy mi zadziałał ang. dubbing xd
ktoś może podpowiedzieć jak zagrać po sieci? próbowałem po hamachi bo podobno działa, ale niestety nie możemy się połączyc z kumplem
swoją drogą właśnie kupiłem to grę dla łatwej gry po internecie
O oznaczają te 3 liczby od dołu? (21, 3, 6)
http://snag.gy/PqtlV.jpg
3 - minimalne obrażenia
6 - maksymalne obrażenia
Pytanie nieaktualne, już wiem jak...z kopalni Nanshekel
ps. żeby pozbyć się problemu "białego okna" trzeba:1 kliknąć alt+enter okno sie zmniejszy. 2. wyłączyć grę 3. włączyć znowu(powinna być już normalna grafika) 4.Znowu alt+enter żeby powiększyć okno. i tak za każdym razem niestety.
Zerknij tutaj:
http://forum.baldursgate.com/discussion/8405/read-before-posting-master-technical-faq#p1
sekcja B, masz kartę graficzną intela może przypadkiem?