Vidis to, to jsem ani netusil, ze to jde takhle No, ale fakt jednoduche je, kdyz si sezenes / najdes lektvar neviditelnosti, chvili se kolem Drizzta projdes a pockas az Gnollove udelaji praci za tebe
To je takový hezký nápad, co tě napadl, ale hádám, že jinak jsi ho nezkoušel, viď?
Poměrně známý podvůdek je ten, že Drizzta obestoupíte vlastními postavami, které pak vyhodíte z družiny, Drizzt se pak nemůže hýbat, takže ho zbytkem odstřelíte z dálky.
Ne, jak psal Edvin, tech zpusobu je fakt hodne. V klasicke BG1 jsem pouzil jen hulku povolani priser a sipy bodani. Ale co jsem chtel rict, docela me zklamalo, ze Elminster u sebe nic cenneho nemel, jen pitomou drevenou hul Za to veci Drizzta jsou site na miru Kivanovi ci Minscovi A s tou mitrilovou zbroji se dobre ukryje ve stinu a hvezdicka na scimitary se behem hry podari
Chtel bych se zeptat na tyhle strance www.forgottenwars.com je pekne rozepsany navod , ukoly apod. na BG1 ale nikde tam neni nic na BG2 nevite nekdo jestli to neni nekde jinde takhle pekne udelany i na to BG2
@Madok Když bude hodním, tak vám tady napíšu, jak zabít tu svini co se k vám vždycky připortí a sebe vám Drizztovy věci. A to tohohle chlapíka normálně nejde zabít ani přes cheatovací konzoli ! ( A to fakt nekecám ! )
@Caszidy Nahodit na sebe "Past na kouzla", použít kouzlo na proměnu v mozkožrouta a vykousnout mozek Některé postavy maji doslova "imunitu na smrt" všemi běžnými způsoby. Existují celkem 4 mě známé způsoby jak to obejít:
1) Mozkožrout 2) Rozložit kouzlem 3) Proměnit v kámen 4) Proměnit do jiné podoby a pak zabít (třeba kouzlem, nebo hulkou proměny na veverky)
Nejspolehlivější metoda je mozkožrout. Narozdíl od všech ostatních možností, proti postupnému vysátí inteligence není záchrana.
Tak Sarevok smrtelnej je, jen ho moc nepotkáš. Ale zkoušel sem ho dostat a de to. Když si importuješ kouzelníka s tim kouzlem, co se dá spustit při spatření nepřítele (za nic si teď nevzpomenu co to je, možná Eventualita), tak se správnejma kouzlama ho to upraží ještě před bojem s Gorionem. A je za něj celkem fest XP
No pockej @irendie - myslis ten uvodni event, kde zabije Goriona? To zni vtipne :-) Co se pak stane? Gorion zemre na stari a pribeh pokracuje, nebo se hra zakousne?
tak sem teda trochu zklaman, vzal jsem do party keldorna s viconii a cekal, ze se budou tosku handrkovat a po X desitkach hodin hrani mezi nimi probehl jen jeden kratkej rozhovor a ja se tak tesil na fight...toho uz se nedockam, protoze po tom co anomena vykopli z radu, tak neunesl jednu z mnoha keldornovych poznamek a v souboji ho zabil
@Edvin Dej sem prosím nějaký screenshot pro nás, co hrajeme na Androidu a nemáme přístup ke konzoli Rád bych viděl co to je. A to je nějaká postava, která se objevuje někde ve hře, nebo nikde ve hře není a vyvolá se jen přes konzoli?
Jeho výbava je celkem obyčejná až na předmět "minhp1", který se dává postavám, které nemají umřít. Takové postavě nikdy neklesne počet životů pod 1. Tento předmět samozřejmě nelze získat.
Bohužel to vypadá, že i když odstraním pásek, tak je ten zmetek pořád nesmrtelný. Hádám, že jeho nesmrtelnost je zakódovaná hlouběji v nějakém scriptu.
Comments
Nahodit na sebe "Past na kouzla", použít kouzlo na proměnu v mozkožrouta a vykousnout mozek
Některé postavy maji doslova "imunitu na smrt" všemi běžnými způsoby.
Existují celkem 4 mě známé způsoby jak to obejít:
1) Mozkožrout
2) Rozložit kouzlem
3) Proměnit v kámen
4) Proměnit do jiné podoby a pak zabít (třeba kouzlem, nebo hulkou proměny na veverky)
Nejspolehlivější metoda je mozkožrout.
Narozdíl od všech ostatních možností, proti postupnému vysátí inteligence není záchrana.
Co se pak stane? Gorion zemre na stari a pribeh pokracuje, nebo se hra zakousne?
Vysoké charisma snižuje šanci na to, že se členové party budou chtít navzájem pozabíjet.
Kdo tuhle svini dokáže zabít, ziská můj nehynoucí respekt.
OPRAVDU bych moc rád věděl, co má za výbavu.
Dej sem prosím nějaký screenshot pro nás, co hrajeme na Androidu a nemáme přístup ke konzoli
Rád bych viděl co to je. A to je nějaká postava, která se objevuje někde ve hře, nebo nikde ve hře není a vyvolá se jen přes konzoli?
Už jsem zjistil a už na tom pracuju
Bohužel to vypadá, že i když odstraním pásek, tak je ten zmetek pořád nesmrtelný.
Hádám, že jeho nesmrtelnost je zakódovaná hlouběji v nějakém scriptu.
IF
HPLT(Myself,6)
Global("Death","LOCALS",0)
THEN
RESPONSE #100
DisplayString(Myself,61345) // Elminster's Evasion
ForceSpell(Myself,DRYAD_TELEPORT) // SPWI995.SPL (Dimension Door)
END
Pokud má méně než 6 životů tak prostě frnkne.
To bohužel nestačí.
Když odstraním tenhle script, tak sice nezdrhne, ale zabít pořád nejde.
Ani cheatem.
Tenhle týpek je jeden z nejhuře zabitelných potvor v BG
Hergot...
Nemůžeš někde uploadnout ten upravený soubor?
Mě to fakt nějak nejde.