Skip to content

oprava chyb/bugu v BG:EE

1235710

Comments

• DudoDudo Member Posts: 361
    chcem sa opytat, ze aky je posledny update hry? Je to game update 5 zo 14. decembra 2012 ?
  • Hor89Hor89 Member Posts: 118
    @Dudo
    Jo update 5 je poslední, autoři totiž sloučili několik plánovaných patchů do jednoho velkého, který snad brzo vyjde.
  • BarbarBarbar Member Posts: 18
    Ahoj mám malér :(

Lépe řečeno dva. První se týká questu Quinn and Nester's dagger kde musíte zabít Ankhegs u mostu....problém je že jsme ho sejmul už dávno a žádnou dýku neměl...a teď tam žádný není...

Hoší pruser je s questem Degrodel, Quenash and Balduran's trappings

Ukol je odkamenit 6 soch kvůli Baldurovy helmně....problém je že jsme je už odkamenil takže tam nejsou a já nevím kam dál:( Nebo co dál....nemůže někdo pomoci??
  • PJ_TreworPJ_Trewor Member Posts: 153
    Tu dýku nejspíš měl, akorát jsi ji nesebral, vypadá jako obyčejná dýka. V tom případě máš smůlu, ten quest už nedokončíš, páč ta dýka je už pryč.
    Ten další quest se dá dokončit. Jedna z těch soch ti řekla, že balduranovu helmu ukryl na místě, který je podle toho pojmenovaný (tak musíš hledat příhodně pojmenovaný místo v BG :)) a že ještě můžeš dostat balduranův plášť, který má jeho milenka Quenash, která je zalezlá v katakombách pod Stydlivou mořskou pannou. Musíš ji říct, že ten její milenec je blonďatej elf a ten plášť ti sama dá. Helmu pak musíš donést Degrodelovi, jenomže on ti ji ukradne, což je dost na prd, takže ho musíš rychle sejmout, než zmizí i s helmou.
  • BarbarBarbar Member Posts: 18
    no já to nakonec udělal..našel jsme hostinec a sebal helmu..ta milenka semnou nechtěla mluvit tak jsem ten plášť sprostě ukradl no:)
    Tak už vyšel nový patch (1.0.2012) a opravuje toho opravdu hodně.
  • EdvinEdvin Member, Translator (NDA) Posts: 3,244
    Nejen že opravuje, ale přidává taky nový obsah a hlavně nové možnosti jako:

1) Nová UI ( už bylo na čase )
    2) Možnost získat elfí kroužkovku
    3) Možnost prodávat kradené věci
    4) Možnost vypnout různobarevné kruhy kolem postav ( konečně )
    atd.
    edited January 2013
    Tak barevné kruhy okolo postav šly vypnout i předtím, ale jen úpravou baldur.ini.
    A ten nový obsah (dlc) je celkem příjemné překvapení
    Já z toho DLC mám rozporuplné pocity...
    Na jednu stranu mě to těší, ale na druhou stranu mě neuvěřitelně sere, že mají čas na něco takového a nemají čas konečně přidat subrasy ( konkrétně jednu VELMI specifickou... ).
  • irendieirendie Member Posts: 421
    Jakou máš na mysli Edvine? Drowy, Duergary nebo něco jinýho?
    Tipl bych si Drowy, počítám že ti budou nejoblíbenější, pokud nepřidají Dragonborny :)
    Já osobně bych si za Drowy bych rád zahrál ale ještě předtim Hlubiný Gnómy...
    Pořád nechápu jak těžké může být ( konkrétně TEĎ ) přidat třeba ty Drowy. Ale existují i jiné rasy které z nějakých důvodů nebyly přidány, třeba takový pultrpaslik ( v durlagově věži je jeden ). Podle mě, bychom měli mít dovolené hrát minimálně za všechny rasy které mají rekrutovatelné NPC.
    Tak se prý podařilo najít v textech odkazy na nové kity:
    dwarven defender, shadowdancers, dragon disciples a dark moon monk.

Více zde:
    http://forum.baldursgate.com/discussion/14627/spoilers-possible-dlc-kits-found/p1
  • HadrianBlackwaterHadrianBlackwater Member Posts: 121
    zajímalo by mě, jestli chystají takové množství podras, jako je v ICD kde je docela dost na výběr :)

zajímalo by mě, jestli chystají takové množství podras, jako je v ICD kde je docela dost na výběr :)

To by mi vyhovovalo. Konečně by bylo z čeho vybírat...
    edited January 2013
    Už o tom mluvili na foru a přímo oficiálně oznamovali které rasy to budou.

Oběvit se má: Drow, Tiefling, Aasimar a Hlubinný gnom.

Jediná věc která pořád není dořešená je KDY ?!
  • HadrianBlackwaterHadrianBlackwater Member Posts: 121
    Jestli budeme čekat stejně dlouho jako na patch číslo 6 tak asi hodně dlouho :D
    Tak do vánoc 2013 bych řek... ale pokud se budou snažit mohlo by to vyjít už na mikuláše :D
    stava sa mi, ze po zabiti Sarevoka mi hra stale padne. Niekedy mi ulozi final save, niekedy nie. Je to bug alebo je to chyba len u mna ?
    Má to něco společného s přehráním závěrečného videa, ale mě to na to místě taky sem tam spadne ( zhruba v třetině případů ).
  • UranUran Member Posts: 65
    Parkrat mi to taky spadlo, ale pak se zadarilo a hra bezela stabilne. Jinak bych mel dotaz na to jestli ma pribeh po zabiti sarevoka nejakou dohru? Nove rozhovory ukoly ap. Zatim jsem na nic nenarazil maximalne na to, ze NPC v gilde zlodeju mi zada znovu ukol pro zabiti S. Nepocitam "dlc".
    Ved ak zabijes Sarevoka, tak ti nabehne zaverecne video a hru vypne, uz sa neda dalej pokracovat. Ci ?
    Má to dohru ale ta ještě není aktivní.
    To zatím neodhalené DLC na kterém se pracuje má pokrýt přechod mezi BG1 a BG2 a bude se odehrávat po zabití Sarevoka. Zatím existuje mód který ti dovolí hrát po jeho zabít ale ten bych si v žádném případě nenehrával. Přístup k tomu DLC se totiž má spustit po Sarevokově zabít, takže jestli jste už ho zabili tak i když ho nainstalujete tak k němu nebude mít přístup.
    Prosimvás, já jsem trochu mimo herní scénu už pár let - DLC je nějaký dodatečný obsah, který se dá stáhnout za prachy? Má to být to tlačítko STORE v menu, nebo jsem úplně mimo? Já v tom store mám všechno už od začátku stažené a nic novýho se mi tam neobjevilo, takže jsem trochu zmaten.
    edited January 2013
    Downloadable content neboli " DLC " označuje veškerý nový oficiální obsah který si do hry můžeš stáhnout a není to datadisk. Můžou to být drubnůstky které mají pár MG ( nové vzhledy, nová zbroj nebo zbraň ) ale může to jít až do několika G ( nové oblasti, úkoly atd.) v závislosti na tipu hry. DLC jsou většinou placene, ale někdy jsou zdarma, nebo jako přídavek který má v sobě zabudovaný patch.

Kromě toho že nám hoši z beamdogu připravují nová povolání ( nejméně o čtyřech už se ví ) a nové rasy, tak ještě dělají na takzvané "adventure Y" která má rozvíjet hlavní příběhovou linii, odehrávat se až po smrti Sarevoka a působit jako přechodník mezi BG1 a BG2. Takže považuji za logické, že se tam bude tvořit nový final save.

Kdy ale bude cokoliv z toho hotové je vážně ve hvězdách...
    Minimálně ty subrasy měli dodat už dávno, není na tom zas tak moc práce.
    a dufam, ze sa bude dat prehladat Sarevokovo telo a zobrat mu veci : )
    No, zbroj i meč byly spojeny s jeho esencí takže přišly o většinu moci když zemřel ( je to zmíněné v BG2 ) a zbroj se dokonce rozpadla ( jak je vidět v závěrečném videu ). Ale měl by z něho jít vytáhnout obouruční meč +2 který vysává HP.
    Tak na to pokračování po Sarevokově smrti se dost těším. Jestli jste někdo hrál BGT, tak tam byl přechod vyřešený dost fádně.
    Jednak rozhovory v BG2 naznačovaly, že mezi zabitím Sarevoka a únosem do Athkatly uplynula nějaká doba, což se v BGT neděje, tam vás hned pošlou do Amnu. A taky je dost divný, že je to Maevar, kdo vás unese a předá Irenicovi a později ve hře vás vůbec nepozná.
  • SidemiSidemi Member Posts: 70
    edited January 2013
    Náš pan překladatel by měl být v kontaktu s vývojáři. Neměl by náhodou nějaké info, kdy můžeme očekávat sub-rasy? :-P
    Baldur's Gate EE jsem hrál tak dva týdny a poté jsem se doslechl o drowech zájem hrát za cokoliv jiného téměř upadl. Edvin bude chápat mojí frustraci. :-D
Sign In or Register to comment.