Hah, tak to první video obsahuje docela hustej spoiler
To ještě nic neznamená. (Ačkoliv přiznávám, že je to podezřelé)
Věděl jsi třeba, že Viconiu, Naliu a Raelis dabuje stejná herečka? Kdyby měli najmout stejný počet daberů jako postav ve hře, hodně by se to prodražilo
Věděl jsi třeba, že Viconiu, Naliu a Raelis dabuje stejná herečka? Kdyby měli najmout stejný počet daberů jako postav ve hře, hodně by se to prodražilo
Vím, že jeden dabér namlouvá více postav, to je běžná praxe, ale v tomhle případě je to myslím nad slunce jasné, že namlouvá svoji původní postavu. Sedělo by to i příběhově v tom, co ten hooded man říká. Měl jsem toho dabéra rád i v původní hře, jsem rád, že se vrátil.
Jasně, dopadnout to tak může, ale pochybuju, že to tak bude, nevidím důvod, proč tam něco takovýho cpát. On tam ve své podstatě až tak strašně prominentní být ani nemůže.
No a čeština? Vím, že jsme se o tom už bavili,a le prd si pamatuju a mám pocit, že jsi tu někde říkal, že už máš půlkju hotovej - pokud to nebylo něco jiného co sem teď zamotal
Tak jsem koukal na to video (přeskakoval jsem abych si to moc nevyspoiloval) a zazní tam, že tam bude na začátku nějakej dungeon (předpokládám podzemí pod BG), kde budete mít tu skupinu, se kterou jste končili BG.
Protože je to komplet jejich hra, tak má Beamdog prioritu.
Nejdřív to budou prodávat jenom oni a zhruba tak za týden se to může objevit jinde.
Je to logické, chtějí chytit první vlnu, která přinese nejvíc peněz (proto jsou taky jediní u koho to šlo předobjednat)
Technicky vzato je částečné čeština hotová.
Přeložil jsem úplně všechny texty co pustili ven.
Jedná se o veškerá nová kouzla, předměty, nastavení, povolání atd.
Pokud se nepletu, tak pro obyčejné zákazníky není hra ještě dostupné a teprve za šest a půl hodiny by mělo začít odpočítávání spuštění ( podle pacifického času je teď půl třetí ráno )
Comments
Dragonspear - Changing from Easy to Insane Difficulty Gameplay http://www.gamespot.com/videos/baldurs-gate-siege-of-dragonspear-changing-from-ea/2300-6430132/
Nekoukal jsem, čekám na vydání, češtinu a hraní
Je tam nějakej "Hooded man", neboli postava v kápi a dabuje ji stejnej herec jako daboval Irenica.
(Ačkoliv přiznávám, že je to podezřelé)
Věděl jsi třeba, že Viconiu, Naliu a Raelis dabuje stejná herečka?
Kdyby měli najmout stejný počet daberů jako postav ve hře, hodně by se to prodražilo
Na to se klidně koukni, není tam jediný spoiler a jen to ukazuje jednu skupinu nepřátel, jak vypadá na nízkou a šílenou obtížnost.
Mno, takhle mi to příjde ok, ale co jsi to tuhle psal o koboldovi se 100 hp?
Mimochodem Safana má docela příjemnej hlas, ji budu muset zkusit asi
EDIT: tak v jedničce teda fakt ne...
Vím, že jeden dabér namlouvá více postav, to je běžná praxe, ale v tomhle případě je to myslím nad slunce jasné, že namlouvá svoji původní postavu. Sedělo by to i příběhově v tom, co ten hooded man říká. Měl jsem toho dabéra rád i v původní hře, jsem rád, že se vrátil.
Nepříjde ti to trochu moc okaté?
A že by zrovna něco takové vybrali do ukázky?
Není možné, že si z nás autoři chtějí trochu vystřelit?
( Dokonce už jsem připravil první mód pro SoD )
Nejdřív to budou prodávat jenom oni a zhruba tak za týden se to může objevit jinde.
Je to logické, chtějí chytit první vlnu, která přinese nejvíc peněz (proto jsou taky jediní u koho to šlo předobjednat)
Technicky vzato je částečné čeština hotová.
Přeložil jsem úplně všechny texty co pustili ven.
Jedná se o veškerá nová kouzla, předměty, nastavení, povolání atd.
Má to být v 9 pacifického času
http://www.timeanddate.com/time/zones/pdt
Update pro BG1:EE už je dostupný. Mystifikuje to a píše, že 2,8 gb, ale 800 mb sem prý stáhl za sekundu.
Ale stěžovat si nebudu.
Ale je to poučení pro vás ostatní.
Vždycky sledujte Twitch, rozdávají tam hry zadarmo.
(Nebyl jsem jediný kdo dostal free verzi)