ako sa vam vidi ten novy patch ? ja mam pocit, ze tam nieco este neklape. Som 5 lvl, pulork a body na zbrane mam rozdelene takto. Teda mal som: 2 na obojrucne mece, 2 na dvojrucne zbrane a 1 na halapartnu. Dosiahol som 6 lvl a chcel som si dat este bod k halapartnam. A zrazu si vsimnem, ze medzi zbranovimi dovednostmi nemam ani jeden bod. Uplne nic. To kde mi zmizli body ???!!!!!
tak isto som si vsimol, ze ak ma kusol pavuk a otravil ma, tak na portrete postavy sa mi nezobrazila ta ikonka s jedom, ze som otraveny, ale zivoty mi uberalo a aj postava vydavala tie zvuky pri otrave.
@Dudo, můžeš mi poslat zazipovaný tvůj save (najdeš ho v Dokumentech)? vyzkouším na něj mrknout, jestli to zmizelo úplně, nebo se to jenom nezobrazuje.
tu to je. Aj thaco je uplne zle. Kagain ma s holymi rukami thaco 16, dam mu sekeru +1 a thaco zvysi na 17 (spravne by malo byt 15 a aj to je vela, lebo mi asi nepocita 3 body do sekery co by mal mat.
V tom savu opravdu ty dvě postavy vůbec nemají uložený dovednostní body. Hledám na fóru, zda už to někoho potkalo, ale zatím sem na podobný problém nenarazil.
Já osobně s patchem nemám problémy kromě jednoho, a to je, že na začátku každého boje se mi hra asi 4 sekundy strašně kouše. Pak to ale přestane a jede to normálně dál.
EDIT: ještě dotaz. začal jsi tu hru hrát znova od začátku po nainstalování patche, nebo pokračuješ v rozehraný hře?
V tom savu opravdu ty dvě postavy vůbec nemají uložený dovednostní body. Hledám na fóru, zda už to někoho potkalo, ale zatím sem na podobný problém nenarazil.
Já osobně s patchem nemám problémy kromě jednoho, a to je, že na začátku každého boje se mi hra asi 4 sekundy strašně kouše. Pak to ale přestane a jede to normálně dál.
EDIT: ještě dotaz. začal jsi tu hru hrát znova od začátku po nainstalování patche, nebo pokračuješ v rozehraný hře?
neni to tak, ze kdyz ma nejaka postava moudrost pod urcitou uroven, tak ma vyrazne postihy proti nekterym kouzlum?
jinak lze v pohode nahodit staty tak aby mel clovek celkem 92-94 bodu (minimalne 90 nahodi clovek vzdycky) tohle bych typnul tak na 85-86, coz je docela malo
@Dudo tak v jednom fóru týpek píše, že mu taky ty body zmizely, když na něj někdo zakouzlil Rigid thinking, což v češtině je myslím Otupělá mysl. Jediná možnost, jak je tam vrátit, je přes nějakej cheatovací program, třeba EE keeper.
Ahoj, na tento patch jsem čekal, že opravdu vyjde verze, která nebude mít chyby a že jsi hru konečně koupím, ale když to tu všecko čtu tak mě to akorát utvrzuje v tom, že si BGE nekoupím, když nejsou za více jak rok schopný hru pořádně opravit, nechci vidět druhý díl až za týden a něco vyjde (
neni to tak, ze kdyz ma nejaka postava moudrost pod urcitou uroven, tak ma vyrazne postihy proti nekterym kouzlum?
jinak lze v pohode nahodit staty tak aby mel clovek celkem 92-94 bodu (minimalne 90 nahodi clovek vzdycky) tohle bych typnul tak na 85-86, coz je docela malo
Podla mna aj zalezi na povolani. Lahsie nahodis vyssie staty na zaciatku paladinovi ako bojovnikovi. Paladin musi mat min. charizma 17, mudrost 13, silu 12 a odolnostu tusim, ze 9. Zato bojovnik ma vsetko min. 3, len silu musi mat min. 9.
Zdravim, mohl by me tady prosim vas nekdo v par vetach shrnout co prinesl ten novy patch? Tedy krome oprav bugu, doplneni prekladu a vsemoznych fixu, jde me o ty nejpodstatnejsi zmeny, nekde sem totis zaslechl ze maji byt zpristupneny nejake nove rasy ci povolani, cehoz sem si po stazeni patche nevsiml tak bych v tom mel rad jasno, diky.
- hezčí GUI - změna zobrazení předmětů v inventáři ...
Jaký tedy bude další vývoj v BGEE, (vydávání dalších oficiálních patchů a rozšíření)? Nemohl byste někdo doporučit diskuzi, kde se k tomu někdo odpovědý vyjadřuje? Děkuju
Ona už je, pokud sis nevšim, tak řeší očividně docela vzácný bug (soudě podle toho, že to postihlo jednoho člověka z celé cz/sk komunity a není to moc známý problém)
@Promo16: Hele, já v původní hře jsem u Paladina už na 3. pokus hodil celkem 98 bodů a ted s patchem asi po půl hodině klikání jsem měl max. jen 96 bodů, takže se to dá hodit, když si s tím člověk pohraje delší dobu. :-)
@Idaho Občas dostaneš v dialogu novou možnost, pokud máš extrémně vysokou inteligenci, moudrost, nebo charisma. Většinou to vyžaduje 16+ ale takových možností je v BG1 cca 10. V BG2 je jich tuším 2x tolik. Můžeš se vykecat z boje, objevit alternativní dokončení úkolu, získat dodatečnou odměnu nebo zkušenosti.
hm, tak wisdom mám nějak záhadně 21, int jen 14... ale kdo by se chtěl vykecat z boje Tak snad, že ybch projel ještě před vydáním jednou bg1, tam je někde knížka na inteligenci, ne?
Jaký tedy bude další vývoj v BGEE, (vydávání dalších oficiálních patchů a rozšíření)? Nemohl byste někdo doporučit diskuzi, kde se k tomu někdo odpovědý vyjadřuje? Děkuju
Choď pravidelně na oficiální fórum - General Discussion a taky koukej do sekce New. Pokud neumíš anglicky, nahoď občas dotaz tu, možná Ti nějaká dobrá duše objasní co a jak. :-) Já taky navíc pravidelně sleduju tweety hlavního šéfa Trenta Ostera a druhýho developera Dee (Philip Daigle, či tak nějak se to píše). Twitter nemám, nejsem tam přihlášená, mají ty zprávy veřejně k dispozici.
Zdravim, mohl by me tady prosim vas nekdo v par vetach shrnout co prinesl ten novy patch? Tedy krome oprav bugu, doplneni prekladu a vsemoznych fixu, jde me o ty nejpodstatnejsi zmeny, nekde sem totis zaslechl ze maji byt zpristupneny nejake nove rasy ci povolani, cehoz sem si po stazeni patche nevsiml tak bych v tom mel rad jasno, diky.
- hezčí GUI - změna zobrazení předmětů v inventáři ...
Choď pravidelně na oficiální fórum - General Discussion a taky koukej do sekce New. Pokud neumíš anglicky, nahoď občas dotaz tu, možná Ti nějaká dobrá duše objasní co a jak. :-) Já taky navíc pravidelně sleduju tweety hlavního šéfa Trenta Ostera a druhýho developera Dee (Philip Daigle, či tak nějak se to píše). Twitter nemám, nejsem tam přihlášená, mají ty zprávy veřejně k dispozici.
Comments
...btw - Polork, Barbar s mudrostou 3... MUHAHAHAHA!
Hele, já v původní hře jsem u Paladina už na 3. pokus hodil celkem 98 bodů a ted s patchem asi po půl hodině klikání jsem měl max. jen 96 bodů, takže se to dá hodit, když si s tím člověk pohraje delší dobu. :-)
Občas dostaneš v dialogu novou možnost, pokud máš extrémně vysokou inteligenci, moudrost, nebo charisma. Většinou to vyžaduje 16+ ale takových možností je v BG1 cca 10. V BG2 je jich tuším 2x tolik. Můžeš se vykecat z boje, objevit alternativní dokončení úkolu, získat dodatečnou odměnu nebo zkušenosti.