Dokud nebude checknuto vsechno. Kdyz se podivas do sekce road to 1.2 tak hned prvni topic te zpravi o tom jak jsme na tom. Momentalne v tuhle chvili je to nejakych 175 veci z 670 nebo kolik je tam cislo. A cim vic lidi se zapoji a zacne zkouset, tim rychleji by se to melo vydat
Já už sem zaktualizoval a zabil démonického rytíře Je to hezčí, čitelnější, jen předmět v inventáři jsou možná větší než by museli a ten stín pod nima taky není kdovíjak užasný, ale aspoň je hned vidět oč jde
prosim vas verze hry na steamu aktualizuje se to samo nebo musim neco udelat
Musíš čekat. Ti, kteří hru koupili přes Beamdog mají patch hned, Steam je samostatná jednotka. Jeden z developerů Beamdogu (Dee) ale psal, že na Steam bude tlačit, takže patch možná vydají za týden..Možná...
cau, je uz dokoncen ukol za dorna a romance za neeru? kdyz sem to hral naposled, tak ukol za dorna skoncil tim, kdyz jsem povrazdil ty lidi preb baldurovou branou, ptam se proto jestli ma cenu brat si tyhle dva znova do party
predpokladam, ze BG2:EE nebude nijak ovlivneno tim co udelam v BG:EE, tj. koho budu mit v parte pri dokonceni hry, jestli si vemu do party nejakou npc a pomuzu mu splnit jeho ukol, bude se napr. nejak lisit pokracovani romance s neerou v zavislosti na tom jestli ji v BG:EE budu nebo nebudu mit v parte?
to je cely Dornov quest. Najst toho typka (myslim ze sa vola Simeon) a zlikvidovat ho. Myslim, ze este tam ma par rozhovorov, ale to je vsetko. V BG:EE 2 by to malo pokracovat.
Zdravim, mohl by me tady prosim vas nekdo v par vetach shrnout co prinesl ten novy patch? Tedy krome oprav bugu, doplneni prekladu a vsemoznych fixu, jde me o ty nejpodstatnejsi zmeny, nekde sem totis zaslechl ze maji byt zpristupneny nejake nove rasy ci povolani, cehoz sem si po stazeni patche nevsiml tak bych v tom mel rad jasno, diky.
Zdravim, mohl by me tady prosim vas nekdo v par vetach shrnout co prinesl ten novy patch? Tedy krome oprav bugu, doplneni prekladu a vsemoznych fixu, jde me o ty nejpodstatnejsi zmeny, nekde sem totis zaslechl ze maji byt zpristupneny nejake nove rasy ci povolani, cehoz sem si po stazeni patche nevsiml tak bych v tom mel rad jasno, diky.
- hezčí GUI - změna zobrazení předmětů v inventáři - upravený Shadow Dancer - opravený Dragon Disciple - vylepšená customizace portrétů - barvičky (šatů) pro jednotlivá povolání - hezčí font písma - žádná nová povolání a rasy, to developeři několikrát důrazně dementovali
tesil jsem se celej pul rok, ze az nahodi finalni patch, tak si zahraju za shadowdancera, zprasili ho ale tak, ze si radeji vezmu zabijaka a pri boji budu pouzivat lektvary nevidelnosti...
tesil jsem se celej pul rok, ze az nahodi finalni patch, tak si zahraju za shadowdancera, zprasili ho ale tak, ze si radeji vezmu zabijaka a pri boji budu pouzivat lektvary nevidelnosti...
Ten novej Shadowdancer je dosti zlej. Taky jsem po nem pokukoval, ale pak prisli patch notes a ...
Disadvantages: – Alignment restricted to any non-lawful. – May use Backstab ability, although for a lower damage multiplier than Thieves: Level 1-8: x1 (no multiplier) Level 9-17: x2 Level 18-24: x3 Level 25+: x4 – May only distribute 20 skill points per level (30 at level 1) among thieving skills. – May not use Set Snare ability.
Zadne pasti, hloupej BS...kaslu na to a radeji budu v BG2EE pokracovat s mym Swashbucklerem/FIghter->Thiefem...
Tak, a už jsem se fakt naštvala. Jestli někoho z vás taky tak sejří zvuky NPC uťaté hned na začátku jen proto, že kostlivec zachrastí kostmi, či kvíkne giberlinger, dejte mi prosím like na General Disscusion. Chci po developerech hot fix, páč tahle hrůza, kterou přinesl patch je nesnesitelná. Děkuju! Jinak se jim ten patch povedl, všechna čest. S těmi násilně utnutými hláškami postav mě ale nakrkli.
@Effiny Zahlasováno, taky mně to dost štve. A když tak si hoď do postu přímý odkaz na tvůj topic, protože v General diss. to nejspíš brzo zapadne.
Developeři už mi naštěstí rychle potvrdili, že se pracuje na opravě. :-) Tohle se nedá hrát...Jako, hraju to, ale jen proto, že potřebuju mít do dvojky hotovou aspoň jednu partu. Je to ale utrpení a vůbec si hru neužívám, tak, jak jsem zamýšlela. :-(
Comments
predpokladam, ze BG2:EE nebude nijak ovlivneno tim co udelam v BG:EE, tj. koho budu mit v parte pri dokonceni hry, jestli si vemu do party nejakou npc a pomuzu mu splnit jeho ukol, bude se napr. nejak lisit pokracovani romance s neerou v zavislosti na tom jestli ji v BG:EE budu nebo nebudu mit v parte?
@PJ_Trewor: To je jednodušší .
Už to tu bylo někde napsáno.
Ať uděláš cokoliv, tak se nepřipravíš o žádnou možnost v BG2, protože žádné rozhodnutí se nepřenáší :-(
- změna zobrazení předmětů v inventáři
- upravený Shadow Dancer
- opravený Dragon Disciple
- vylepšená customizace portrétů
- barvičky (šatů) pro jednotlivá povolání
- hezčí font písma
- žádná nová povolání a rasy, to developeři několikrát důrazně dementovali
Disadvantages:
– Alignment restricted to any non-lawful.
– May use Backstab ability, although for a lower damage multiplier than Thieves:
Level 1-8: x1 (no multiplier)
Level 9-17: x2
Level 18-24: x3
Level 25+: x4
– May only distribute 20 skill points per level (30 at level 1) among thieving skills.
– May not use Set Snare ability.
Zadne pasti, hloupej BS...kaslu na to a radeji budu v BG2EE pokracovat s mym Swashbucklerem/FIghter->Thiefem...
Pro instalaci stačí soubor rozbalit do složky override. Taky se vyjádřil ve smyslu že se shadowdancer v budoucnu může zase změnit.
Zahlasováno, taky mně to dost štve. A když tak si hoď do postu přímý odkaz na tvůj topic, protože v General diss. to nejspíš brzo zapadne.
Jedna je v oblasti s vodopádem, pod Nashkelem.