cize sa to pocita tak, ze v jednotke su dve nove mapy + tie dalsie lokacie, ktore tie mapy obsahuju ? Tak Raasadov quest ma asi 3-4 a Neerin tusim ze 2. Ak fakt bude BG:EE2 obsahovat viac ako 30 noych lokacii, tak to budem rad. Je to potom dost : ) Len podstatne je, nech uz vydaju ten dlho ocakavany a slubovany patch pre jednotku...
Nového obsahu je v BG2:EE opravdu o hodně víc než v BG:EE. Jinak tvůrci se rozhodli držet informace na uzdě aby hráče překvapili, takže moc nových zveřejněných informací bych neočekával.
@Pecca Překladatelé mají samozřejmě výhodu, protože už v jedničce se objevili nové ( zatím nikde nepoužité ) texty a předměty odkazující na BG2. Navíc, dle christofa už brzo budeme mít založenou češtinu na BG2:EE.
Vybraným uživatelům bude poskytnuta beta patche k testování různých hardwarových konfigurací. Pokud máte zájem pište Deemu na e-mail dle informací uvedených k diskuzi.
někde jsem četl o tom BG3, musím to najít. Záleží prý na prodeji BGEE a BG2EE a vzhledem k tomu, že BGEE překonalo veškeré očekávání co se týče prodeje, nebo to alespoň tvrdí, tk počítám že u 2 to bude to samé.
BG3 by mělo mít ale nový engine, kvůli zastaralosti tohoto. Nevím jestli 3D nebo podobný tomuhle. Jestli neco na zpusob Dungeon Siege...
A co se týče příběhu, naznačili něco o Sunderring, což je nějákých 100 let po Throne of Bhaal? To bude vědět přesně @Edvin moje orientace v časové ose je minimální. SPOILER A dochází tam ke cataclysmu, a nemyslím tím WoW ale nějáké spojení dvou světů? Amn zatopení, klimatické změny atd. Démoni jiné sféry a tak dále.
Podívám se po tom a pak vám hodím odkaz, kdo bude chtít.
Jsem jeden ze stastnych, jenz maji pristup do BGEE noveho patche - beta test. Musim rict, ze i kdyz jsem si za poslednich par tydnu daval od BGEE vicemene oddech, ten novy engine me celkem nadchl a vratil zpatky do hry. Je tam hodne zmen a oprav. Ten zmrd Tethroil nam konecne da svuj svitek identifikace.
Fakt ten patch vypada dobre. Clovek se uz pak tesi na BG2EE.
Kde sa vypinaju tie farebne kruhy pod postavami? Chcem mat len zelene. Uz sa mi to raz podarilo vypnut, ale kedze mam novy notbuk a musel som na novo instalovat, tak to tam teraz neviem najst. Dikes.
takze se zatim zkousi patch beta verze a kdy by mel vyjit cely
Brzy. (V originale "Soon") :-D
Dle postupu, to je max par tydnu, bych rekl. Uz ted jim novy patch slape moc hezky.
Napětím už několik měsíců okusuju klávesnici....Zvlášť od té doby, kdy jsem shlédla screenshoty z bety. Ty barvičky pro jednotlivé kity a celkový vzhled GUI je super. Hele, Southpaw, to mě vůbec nenapadlo, že jsi Čech. :-) Tvoje psaná angličtina je perfektní.
@Effiny - Diky. :-) Ve skutecnosti jsem napul Cech a napul Slovak a ziju na Slovensku. Zatim. Beta je fajn a myslim, ze bude celoplosne dostupna uz za nekolik dni. Veskere chyby, jenz jsme reportovali jsou vicemene drobnosti.
@Effiny - Diky. :-) Ve skutecnosti jsem napul Cech a napul Slovak a ziju na Slovensku. Zatim. Beta je fajn a myslim, ze bude celoplosne dostupna uz za nekolik dni. Veskere chyby, jenz jsme reportovali jsou vicemene drobnosti.
Pár dní? Tomu se ani nedá věřit. :-) Zatím prý dělají na opravách bugů, ale vzhledem k tomu, kolik těch bugů lidi hlásí, to snad vypadá na vydání až tak za měsíc...:-( Aspoň teda odhaduji z toho, co je vidět v sekci Hardware II. Pak je navíc ještě fáze III a IV. Hm, hm, vidím to bledě...Nebo máš lepší informace ze zákulisí? Wink wink...:-)
Informace ze zakulisi nemam. Ohlasil jsem se na Dee-uv email v ramci faze 2, ze bych chtel delat beta-test a ted mam nainstalovanou druhou verzi - tu s patchem. Pokud se nemylim, faze 3 bude verejny beta-test. Chyb sice hlasi celkem dost, ale na druhou stranu jsou to docela male chyby.
Zatím to většina z vás ještě neví, ale hodlají naprosto zku*vit Stínového tanečníka. Já přiznávám, že současná obdoba je na BG1 trochu moc silná, ale to co mu teď udělali, je naprosto šílené. Takhle bude nyní dostávat backstab:
Takže prakticky celé BG1 bude naprosto k ničemu. Jediné k čemu bude dobrý, je schování se, ale to bude moc dělat pouze za cenu, že budete rvát skily do ukrytí ve stínu takže jako zloděj bude k ničemu a když už se pak budete moc dobře schovat, stejně to nebude k ničemu, protože až do deváté úrovně nemůžete probodávat. Neviditelnost je k ničemu, když ji nemáte jak využít. Aby to bylo ještě, tak po většinu času, budete mít v BG2 násobitel pouze x2, k x3 ( což už je alespoň trochu použitelné ) se dostanete až v hodně pozdní hře a jako takovou třešničku na dortu, dostanete x4 na lvl 25, kdy už je vám to jedno, protože skoro všichni v ToB jsou stejné imuní na probodnutí ( Normální zloděj má x5 backstab na lvl 13 ! )
Jak říkám, s tíhle je Stínový tanečník naprosto zbytečný.
Dle mého, by to měli nastavit na trochu přijatelnější úroveň:
Už jsem založil oficiálním žádost v nově zřízeném topicu, kde OPRAVDU můžeme ve hře něco změnit. Funguje to tak, že se budou zabývat těmi nejpopulárnějšími návrhy, takže pokud souhlasíte s mým názorem na Stínového tanečníka, můžete tam dát "Like" mému návrhu a zvýšit tak šanci, že bude implementován.
Zatím to většina z vás ještě neví, ale hodlají naprosto zku*vit Stínového tanečníka. Já přiznávám, že současná obdoba je na BG1 trochu moc silná, ale to co mu teď udělali, je naprosto šílené. Takhle bude nyní dostávat backstab:
Takže prakticky celé BG1 bude naprosto k ničemu. Jediné k čemu bude dobrý, je schování se, ale to bude moc dělat pouze za cenu, že budete rvát skily do ukrytí ve stínu takže jako zloděj bude k ničemu a když už se pak budete moc dobře schovat, stejně to nebude k ničemu, protože až do deváté úrovně nemůžete probodávat. Neviditelnost je k ničemu, když ji nemáte jak využít. Aby to bylo ještě, tak po většinu času, budete mít v BG2 násobitel pouze x2, k x3 ( což už je alespoň trochu použitelné ) se dostanete až v hodně pozdní hře a jako takovou třešničku na dortu, dostanete x4 na lvl 25, kdy už je vám to jedno, protože skoro všichni v ToB jsou stejné imuní na probodnutí ( Normální zloděj má x5 backstab na lvl 13 ! )
Už jsem založil oficiálním žádost v nově zřízeném topicu, kde OPRAVDU můžeme ve hře něco změnit. Funguje to tak, že se budou zabývat těmi nejpopulárnějšími návrhy, takže pokud souhlasíte s mým názorem na Stínového tanečníka, můžete tam dát "Like" mému návrhu a zvýšit tak šanci, že bude implementován.
Comments
Do té třicítky jsou započítány jak venkovní tak vnitřní lokace.
Ak fakt bude BG:EE2 obsahovat viac ako 30 noych lokacii, tak to budem rad. Je to potom dost : )
Len podstatne je, nech uz vydaju ten dlho ocakavany a slubovany patch pre jednotku...
Překladatelé mají samozřejmě výhodu, protože už v jedničce se objevili nové ( zatím nikde nepoužité ) texty a předměty odkazující na BG2. Navíc, dle christofa už brzo budeme mít založenou češtinu na BG2:EE.
Můj nejoblíbenější strig je 26013
Vybraným uživatelům bude poskytnuta beta patche k testování různých hardwarových konfigurací. Pokud máte zájem pište Deemu na e-mail dle informací uvedených k diskuzi.
BG3 by mělo mít ale nový engine, kvůli zastaralosti tohoto. Nevím jestli 3D nebo podobný tomuhle. Jestli neco na zpusob Dungeon Siege...
A co se týče příběhu, naznačili něco o Sunderring, což je nějákých 100 let po Throne of Bhaal? To bude vědět přesně @Edvin moje orientace v časové ose je minimální. SPOILER A dochází tam ke cataclysmu, a nemyslím tím WoW ale nějáké spojení dvou světů? Amn zatopení, klimatické změny atd. Démoni jiné sféry a tak dále.
Podívám se po tom a pak vám hodím odkaz, kdo bude chtít.
Musim rict, ze i kdyz jsem si za poslednich par tydnu daval od BGEE vicemene oddech, ten novy engine me celkem nadchl a vratil zpatky do hry. Je tam hodne zmen a oprav. Ten zmrd Tethroil nam konecne da svuj svitek identifikace.
Fakt ten patch vypada dobre. Clovek se uz pak tesi na BG2EE.
:-D
Dle postupu, to je max par tydnu, bych rekl. Uz ted jim novy patch slape moc hezky.
Ve skutecnosti jsem napul Cech a napul Slovak a ziju na Slovensku. Zatim.
Beta je fajn a myslim, ze bude celoplosne dostupna uz za nekolik dni. Veskere chyby, jenz jsme reportovali jsou vicemene drobnosti.
Pokud se nemylim, faze 3 bude verejny beta-test. Chyb sice hlasi celkem dost, ale na druhou stranu jsou to docela male chyby.
viz: http://forum.baldursgate.com/discussion/21922/phase-iii/p1
Já přiznávám, že současná obdoba je na BG1 trochu moc silná, ale to co mu teď udělali, je naprosto šílené. Takhle bude nyní dostávat backstab:
Level 1-8: x1 (nic)
Level 9-17: x2
Level 18-24: x3
Level 25+: x4
Level 01-04: x1 (nic)
Level 05-12: x2
Level 13-19: x3
Level 20+: x4
Odkaz zde: http://forum.baldursgate.com/discussion/22069/top-ten-issues-submit-and-vote-here#latest
like sem ti dal a myslim, ze prinejhorsim to vyresi nejaky uzivatelsky mod ne ?
alebo takto :
Level 1-8: x2
Level 9-17: x3
Level 18-24: x4
Level 25+: x5
To už by možná bylo trochu moc.