Skip to content

podrobnosti o BGEE

1679111214

Comments

• Hor89Hor89 Member Posts: 118
    @Dudo
    Do té třicítky jsou započítány jak venkovní tak vnitřní lokace.
  • DudoDudo Member Posts: 361
    cize sa to pocita tak, ze v jednotke su dve nove mapy + tie dalsie lokacie, ktore tie mapy obsahuju ? Tak Raasadov quest ma asi 3-4 a Neerin tusim ze 2.
    Ak fakt bude BG:EE2 obsahovat viac ako 30 noych lokacii, tak to budem rad. Je to potom dost : )
    Len podstatne je, nech uz vydaju ten dlho ocakavany a slubovany patch pre jednotku...
  • PeccaPecca Member Posts: 2,215
    Nového obsahu je v BG2:EE opravdu o hodně víc než v BG:EE. Jinak tvůrci se rozhodli držet informace na uzdě aby hráče překvapili, takže moc nových zveřejněných informací bych neočekával.
  • EdvinEdvin Member, Translator (NDA) Posts: 3,244
    edited September 2013
    @Pecca
    Překladatelé mají samozřejmě výhodu, protože už v jedničce se objevili nové ( zatím nikde nepoužité ) texty a předměty odkazující na BG2. Navíc, dle christofa už brzo budeme mít založenou češtinu na BG2:EE.

Můj nejoblíbenější strig je 26013 :D
  • irendieirendie Member Posts: 421
    @Edvin - jo tenhle string je dobrej :D
    No, je to nový strig, takže doufám, že se někdy v nějakém patchu objeví možnost ho využít.
    Fáze dvě otevřené bety se rozběhla zde: http://forum.baldursgate.com/discussion/21583/phase-ii-the-road-to-v1-2-hardware-compatibility-test#latest

Vybraným uživatelům bude poskytnuta beta patche k testování různých hardwarových konfigurací. Pokud máte zájem pište Deemu na e-mail dle informací uvedených k diskuzi.
  • HadrianBlackwaterHadrianBlackwater Member Posts: 121
    někde jsem četl o tom BG3, musím to najít. Záleží prý na prodeji BGEE a BG2EE a vzhledem k tomu, že BGEE překonalo veškeré očekávání co se týče prodeje, nebo to alespoň tvrdí, tk počítám že u 2 to bude to samé.

BG3 by mělo mít ale nový engine, kvůli zastaralosti tohoto. Nevím jestli 3D nebo podobný tomuhle. Jestli neco na zpusob Dungeon Siege...

A co se týče příběhu, naznačili něco o Sunderring, což je nějákých 100 let po Throne of Bhaal? To bude vědět přesně @Edvin moje orientace v časové ose je minimální. SPOILER A dochází tam ke cataclysmu, a nemyslím tím WoW ale nějáké spojení dvou světů? Amn zatopení, klimatické změny atd. Démoni jiné sféry a tak dále.

Podívám se po tom a pak vám hodím odkaz, kdo bude chtít.
  • SouthpawSouthpaw Member Posts: 2,026
    Jsem jeden ze stastnych, jenz maji pristup do BGEE noveho patche - beta test.
    Musim rict, ze i kdyz jsem si za poslednich par tydnu daval od BGEE vicemene oddech, ten novy engine me celkem nadchl a vratil zpatky do hry. Je tam hodne zmen a oprav. Ten zmrd Tethroil nam konecne da svuj svitek identifikace.

Fakt ten patch vypada dobre. Clovek se uz pak tesi na BG2EE.
    uz nie je problem s integrovanymi grafikami od intelu ?
    @Dudo - nie. Uz to ide dobre aj na intelackej VGA :)
  • christofchristof Member Posts: 224
    cokoliv o BG3 je zatim nepotvrzene a spekulace
  • raiderpesiraiderpesi Member Posts: 48
    takze se zatim zkousi patch beta verze a kdy by mel vyjit cely
  • MiraStastnyMiraStastny Member Posts: 813
    BG3 je strašná utopie a poté jak probíhal/probíhá "vývoj" EE si nejsem jistý, jestli vůbec chci, aby na něčem takovém pracovali.
    Kde sa vypinaju tie farebne kruhy pod postavami? Chcem mat len zelene. Uz sa mi to raz podarilo vypnut, ale kedze mam novy notbuk a musel som na novo instalovat, tak to tam teraz neviem najst. Dikes.
    @Dudo: otevři soubor Baldur.ini a tam najdi kolonku 'Color Circles', '1', a tu jedničku přepiš na nulu.

Brzy. (V originale "Soon")
    :-D

Dle postupu, to je max par tydnu, bych rekl. Uz ted jim novy patch slape moc hezky.
  • EffinyEffiny Member Posts: 378
    Southpaw said:

Brzy. (V originale "Soon")
    :-D

Dle postupu, to je max par tydnu, bych rekl. Uz ted jim novy patch slape moc hezky.
    Napětím už několik měsíců okusuju klávesnici....Zvlášť od té doby, kdy jsem shlédla screenshoty z bety. Ty barvičky pro jednotlivé kity a celkový vzhled GUI je super. Hele, Southpaw, to mě vůbec nenapadlo, že jsi Čech. :-) Tvoje psaná angličtina je perfektní.
  • HadrianBlackwaterHadrianBlackwater Member Posts: 121
    christof said:

cokoliv o BG3 je zatim nepotvrzene a spekulace

http://www.bgthewide.com/Pages/BaldursGate3.aspx odkaz s tím BG3, co je na tom pravdy nevím.
    @Effiny - Diky. :-)
    Ve skutecnosti jsem napul Cech a napul Slovak a ziju na Slovensku. Zatim.
    Beta je fajn a myslim, ze bude celoplosne dostupna uz za nekolik dni. Veskere chyby, jenz jsme reportovali jsou vicemene drobnosti.
  • EffinyEffiny Member Posts: 378
    Southpaw said:

@Effiny - Diky. :-)
    Ve skutecnosti jsem napul Cech a napul Slovak a ziju na Slovensku. Zatim.
    Beta je fajn a myslim, ze bude celoplosne dostupna uz za nekolik dni. Veskere chyby, jenz jsme reportovali jsou vicemene drobnosti.

Pár dní? Tomu se ani nedá věřit. :-) Zatím prý dělají na opravách bugů, ale vzhledem k tomu, kolik těch bugů lidi hlásí, to snad vypadá na vydání až tak za měsíc...:-( Aspoň teda odhaduji z toho, co je vidět v sekci Hardware II. Pak je navíc ještě fáze III a IV. Hm, hm, vidím to bledě...Nebo máš lepší informace ze zákulisí? Wink wink...:-)
    Informace ze zakulisi nemam. Ohlasil jsem se na Dee-uv email v ramci faze 2, ze bych chtel delat beta-test a ted mam nainstalovanou druhou verzi - tu s patchem.
    Pokud se nemylim, faze 3 bude verejny beta-test. Chyb sice hlasi celkem dost, ale na druhou stranu jsou to docela male chyby.
    @Southpaw: Betu vydají veřejně až po třetí fázi. Po čtvrté vyjde oficiálně. Takže to bude ještě nejspíš nějakou chvíli trvat.
  • azuritazurit Member Posts: 182
    Taktiez som v bete a funguje to zatial vyborne, v najnovsej aktualizacii opravili aj problem so zvukom vo videach :)
  • Hor89Hor89 Member Posts: 118
    Do bety se už může dostat každý, kdo má hru koupenou přes Beamdog.
    viz: http://forum.baldursgate.com/discussion/21922/phase-iii/p1

edited October 2013
    Zatím to většina z vás ještě neví, ale hodlají naprosto zku*vit Stínového tanečníka.
    Já přiznávám, že současná obdoba je na BG1 trochu moc silná, ale to co mu teď udělali, je naprosto šílené. Takhle bude nyní dostávat backstab:

Level 1-8: x1 (nic)
    Level 9-17: x2
    Level 18-24: x3
    Level 25+: x4

Takže prakticky celé BG1 bude naprosto k ničemu. Jediné k čemu bude dobrý, je schování se, ale to bude moc dělat pouze za cenu, že budete rvát skily do ukrytí ve stínu takže jako zloděj bude k ničemu a když už se pak budete moc dobře schovat, stejně to nebude k ničemu, protože až do deváté úrovně nemůžete probodávat. Neviditelnost je k ničemu, když ji nemáte jak využít. Aby to bylo ještě, tak po většinu času, budete mít v BG2 násobitel pouze x2, k x3 ( což už je alespoň trochu použitelné ) se dostanete až v hodně pozdní hře a jako takovou třešničku na dortu, dostanete x4 na lvl 25, kdy už je vám to jedno, protože skoro všichni v ToB jsou stejné imuní na probodnutí :D ( Normální zloděj má x5 backstab na lvl 13 ! )

Jak říkám, s tíhle je Stínový tanečník naprosto zbytečný.

Dle mého, by to měli nastavit na trochu přijatelnější úroveň:

Level 01-04: x1 (nic)
    Level 05-12: x2
    Level 13-19: x3
    Level 20+: x4

Už jsem založil oficiálním žádost v nově zřízeném topicu, kde OPRAVDU můžeme ve hře něco změnit. Funguje to tak, že se budou zabývat těmi nejpopulárnějšími návrhy, takže pokud souhlasíte s mým názorem na Stínového tanečníka, můžete tam dát "Like" mému návrhu a zvýšit tak šanci, že bude implementován.

Odkaz zde: http://forum.baldursgate.com/discussion/22069/top-ten-issues-submit-and-vote-here#latest

• bukvabukva Member Posts: 71
    proc me to neprekvapuje :))
    like sem ti dal a myslim, ze prinejhorsim to vyresi nejaky uzivatelsky mod ne ?
    Edvin said:

Zatím to většina z vás ještě neví, ale hodlají naprosto zku*vit Stínového tanečníka.
    Já přiznávám, že současná obdoba je na BG1 trochu moc silná, ale to co mu teď udělali, je naprosto šílené. Takhle bude nyní dostávat backstab:

Level 1-8: x1 (nic)
    Level 9-17: x2
    Level 18-24: x3
    Level 25+: x4

Takže prakticky celé BG1 bude naprosto k ničemu. Jediné k čemu bude dobrý, je schování se, ale to bude moc dělat pouze za cenu, že budete rvát skily do ukrytí ve stínu takže jako zloděj bude k ničemu a když už se pak budete moc dobře schovat, stejně to nebude k ničemu, protože až do deváté úrovně nemůžete probodávat. Neviditelnost je k ničemu, když ji nemáte jak využít. Aby to bylo ještě, tak po většinu času, budete mít v BG2 násobitel pouze x2, k x3 ( což už je alespoň trochu použitelné ) se dostanete až v hodně pozdní hře a jako takovou třešničku na dortu, dostanete x4 na lvl 25, kdy už je vám to jedno, protože skoro všichni v ToB jsou stejné imuní na probodnutí :D ( Normální zloděj má x5 backstab na lvl 13 ! )

Jak říkám, s tíhle je Stínový tanečník naprosto zbytečný.

Dle mého, by to měli nastavit na trochu přijatelnější úroveň:

Level 01-04: x1 (nic)
    Level 05-12: x2
    Level 13-19: x3
    Level 20+: x4

Už jsem založil oficiálním žádost v nově zřízeném topicu, kde OPRAVDU můžeme ve hře něco změnit. Funguje to tak, že se budou zabývat těmi nejpopulárnějšími návrhy, takže pokud souhlasíte s mým názorem na Stínového tanečníka, můžete tam dát "Like" mému návrhu a zvýšit tak šanci, že bude implementován.

Odkaz zde: http://forum.baldursgate.com/discussion/22069/top-ten-issues-submit-and-vote-here#latest

alebo takto :

Level 1-8: x2
    Level 9-17: x3
    Level 18-24: x4
    Level 25+: x5
    @Dudo
    To už by možná bylo trochu moc.
    Cipana ta kedy uz konecne vyjde ten novy patch ? Nekonecne cakanie...
Sign In or Register to comment.