Zlaté klahoty se přenesou automaticky, pokud je má v inventáři hlavní postava - poté jsou v místnosti se zbraněma za obrazem, pár dalších předmětů, třeba balduranova helma se pak dá najít různě v kobce. Nicméně přenést konkretní předměty nejde nijak v rámci hry jako takové, můžeš si je "vytvořit" pomocí konzole, nebo programu eekeeper
Ono to je trochu jinak. Těch přenosných předmětů je víc, ale přenese se ti tuším jenom jeden a Balduranova helma je na špici toho žebříčku. Pokud ji nemáš, ale máš jiný, tak se ti přenese jiný.
Aha, tak jsem našel podrobnější info. Balduranova helma je defaultní (pokud člověk nemá postavu přenesenou z jedničky) A přenáší se dva předměty, přenáší se totiž ještě jedna zbroj. Tady je to podrobněji:
Pár lidí mi zmínilo, že o to neví, takže bude lepší když to tady napíšu. V BG1 ani v BG2 nemůžete říct nic, co by donutilo Rasaada, aby od vás odešel (pokud mu vyloženě neřeknete "táhni a už se nevracej"). Některé nejlepší dialogy (vím to, sám jsem je psal ) jsou ty, kdy se z něj snažíte udělat vola.
Comments
Aha, tak jsem našel podrobnější info. Balduranova helma je defaultní (pokud člověk nemá postavu přenesenou z jedničky) A přenáší se dva předměty, přenáší se totiž ještě jedna zbroj. Tady je to podrobněji:
http://www.forgottenwars.com/bg1/miscellany.htm
Je ale mozne ze to nemusi vsetko fungovat s poslednou verziou, tiez by som uvital aktualizaciu.
V BG1 ani v BG2 nemůžete říct nic, co by donutilo Rasaada, aby od vás odešel (pokud mu vyloženě neřeknete "táhni a už se nevracej"). Některé nejlepší dialogy (vím to, sám jsem je psal ) jsou ty, kdy se z něj snažíte udělat vola.