@azurit Já o tom vím z twitteru (je to z prvního listopadu) viz: We are targeting November 28 for all platforms. Since we have approvals, etc, we can't 100% control the date on iOS, Mac and Android.
@Hor89 zaujimave, ze nam nedali vediet nejakou oficialnou cestou, pretoze v sprave oznamujucej odklad bolo uvedene 'Our release date is now November 30th, 2012.'
@Edvin to mi pride trochu divne, s pre-loadom uz nepocitaju?
Mám hloupou otázku úplně mimo mísu. BG jsem dohrál tak 20x a velice rád bych si s příchodem BG:EE projel celou ságu znova. Otázka je jasná, Půjde importovat charakter z konce BGEE do BG II?
@bukva Pokud myslíš jako maximální level (maximální počet zkušeností, které může postava získat a dál už se mu pak nepřičítají), tak ten je stejný, jako v klasickém starém základním BG1.
Nezkoušel někdo na hru naroubovat nějaký ten XP cap remover (odstraňovač limitu)? Jestli ne, zkusím večer, jestli funguje s EE a napíšu. I když chápu, že vzhledem k vybalancování obtížnosti je limit potřeba, nesnáším, když mi někdo brání v růstu a vývoji
Čaute, mám jeden dotaz. V původní hře šlo "odklikávat" jednotlivé odpověd v rozhovoru pomocí klávesových čísel. Nyní na to nereaguje ani část na numpadu. Jsem na toto zvyklý, a nechápu, proč je toto odstraněno. V baldur.ini jsem bohužel nenašel možnosti si nějak upravit klávesové zkratky. Díky za info.
Čaute, mám jeden dotaz. V původní hře šlo "odklikávat" jednotlivé odpověd v rozhovoru pomocí klávesových čísel. Nyní na to nereaguje ani část na numpadu. Jsem na toto zvyklý, a nechápu, proč je toto odstraněno. V baldur.ini jsem bohužel nenašel možnosti si nějak upravit klávesové zkratky. Díky za info.
musíš hře vnutit anglickou klávesnici a na to je jednoduchý trik,až budeš ve hře, dej dohromady levý Shift+alt a změní se ti klávesnice a půjde ti to odmáčkávat v dialogu jako zamlada )
cortyx: díky moc, funguje to. Ještě jedna věc by mě zajímala, jestli jde změnit a to barva obrysů postav, aby měly všechny zelenou a ne rozdělené na barvy ?
Jde to. V dokumentech si najdi složku Baldurs gate ve který je baldur.ini. Tam stačí vložit tenhle řádek: 'Game Options', 'Color Circles', '0', Vlož ho někam doprostřed (třeba pod poslední řádek, kde je Game options)
Nezkoušel někdo na hru naroubovat nějaký ten XP cap remover (odstraňovač limitu)? Jestli ne, zkusím večer, jestli funguje s EE a napíšu. I když chápu, že vzhledem k vybalancování obtížnosti je limit potřeba, nesnáším, když mi někdo brání v růstu a vývoji
Tak já už si to moc nepamatuju, ale mám dojem, že to odstranění limitu stejně nemělo moc smysl. Tedy minimálně pro mého kouzelníka, protože kouzla na vyšší level než 4 stejně nešla zapsat do knihy a svitků s kouzly level 5 bylo jen pár. Teprve BG2 měla kouzla myslím až do levelu 8 nebo 9.
Tak já už si to moc nepamatuju, ale mám dojem, že to odstranění limitu stejně nemělo moc smysl. Tedy minimálně pro mého kouzelníka, protože kouzla na vyšší level než 4 stejně nešla zapsat do knihy a svitků s kouzly level 5 bylo jen pár. Teprve BG2 měla kouzla myslím až do levelu 8 nebo 9.
Souhlasil bych s Tebou. Tuším že v původních BG1 bylo snad možná jedno kouzlo na 5. levelu, možná něco dalšího obsahuje datatisk Tales of the Swords Coast. Vyšší levely mají smysl spíš jen v tom, že když hru procházíš zodpovědně, dorazíš do Baldurovy brány už na takovém levelu, že už Ti pak další úkoly nic nepřinesou, což je trošku škoda.
Jo a taky cca 104 000 zlatejch... chtělo by to zvýšit xp limit a přidat nový obchodníky atd. Přece jenom po projití Durlagovy věže se ty zlatý nahromadily... A to ještě nemám ani jeden ostrov hotovej.
Jo a taky cca 104 000 zlatejch... chtělo by to zvýšit xp limit a přidat nový obchodníky atd. Přece jenom po projití Durlagovy věže se ty zlatý nahromadily... A to ještě nemám ani jeden ostrov hotovej.
Já teda doufám, že něco takového se časem objeví v menu v položce Store, chtělo by to nějak zdravě vyvážit placený a neplacený stahovatelný obsah. Celkem elegantně by se to dalo vecpat do expanze, která by překlenula příběh mezi BG1 a BG2. To by podle mě byla pravá přidaná hodnota k enhanced edition. Sice nelituju, že jsem si BGEE koupil, ale na mod Baldur's Gate Trilogy to zatím nemá navzdory všem vylepšením.
Comments
Já o tom vím z twitteru (je to z prvního listopadu) viz:
We are targeting November 28 for all platforms. Since we have approvals, etc, we can't 100% control the date on iOS, Mac and Android.
" The installer will be made available for download from Beamdog's website on 28th November, which is the game's official release date. "
Před nedávnem to řekla jedna ze tří největších autorit na tomto foru.
@Edvin to mi pride trochu divne, s pre-loadom uz nepocitaju?
Možná datum vydání bude v tom traileru, který je prý už hotový a čekají jen na schválení.
( Hlavně aby tam byly ty nové rasy )
Předem díky za odpověď.
@Uran funguje, tady je návod http://forum.baldursgate.com/discussion/8317/how-to-customize-your-game/p1
'Game Options', 'Color Circles', '0',
Vlož ho někam doprostřed (třeba pod poslední řádek, kde je Game options)