potrebujem poradit. Pomohol som Neere v Beregoste, ale nezobral som ju do partie. Povedala, ze ma pocka v Priatelskej naruci a teraz ked ju chcem zobrat a splnit jej quest, tak ju tam nikde nemozem najst. Kde by mohla byt ?
potrebujem poradit. Pomohol som Neere v Beregoste, ale nezobral som ju do partie. Povedala, ze ma pocka v Priatelskej naruci a teraz ked ju chcem zobrat a splnit jej quest, tak ju tam nikde nemozem najst. Kde by mohla byt ?
Nie, je tam len nejaka Nessie. Nemozem najst Neeru a ani neviem zobrat Dorna do druziny. Zacnem s nim debatu, povie mi nech mu donesiem pivo a ja tam mam len dve odpovede: ze si ma s niekym splietol a ze nie som jeho sluha a do druziny ist nechce...
No, vzhledem k tvému popisu zas tak mnoho odehrané nemáš. Takže pokud si nechceš hrát s příkazovým řádkem tak doporučuji nějaký dřívější save.
P.S. Dorn se k tobě v přátelské náruči nepřidá, přidá se až v rámci příběhu a té nabídce se nelze vyhnout, takže se neboj že by jsi to propásnul, stačí trochu postoupit hlavní dějové linií.
Násobek zranění u probodávání dostávají jenom zbraně, které může používat čistý zloděj, takže třeba dlouhý meč nebo scimitar ano, ale meč bastard nebo kladivo ne. Takže bych řekl, že nejvíc zranění v BG:EE udělají Drizztovy scimitary.
@Pecca Normálně by to tak mělo být, ale bohužel není...
Samozřejmě pokud hraješ čistého zloděje tak je lepší užívat zbraně na které se můžeš specializovat, protože když se specializuješ máš bonusy na zásah a poškození, ale když si pročteš zahraniční fora, tak zjistíš že nejužívanější probadávající nástroj je Hůl beranidla
Normálně bych s tebou souhlasil, že Drizztuv scimitar je lepší než probodávač, ale u probodávače chybí ve vlastnostech jeden popisek. Překvapivě nejen českém ale i v anglickém překladu ( je to podobné jako u "Smrtidechu" chyběl popis že dává +50% odolnost proti ohni ). Probodávač zvyšuje násobitel probodnutí o jedna
Edit: Tak jsem se na to teď znovu díval, ale už to tak nefunguje, asi už to opravili :-( Škoda, v původním BG1 ten násibitel zvyšoval.
@Edvin: holí se dá podle pravidel probodávat, protože ji může zloděj normálně používat, takže se na ni násobitel zranění vztahuje. Je to trochu divný, ale je to tak...
O tom probodávači nic takovýho nevím, mám nainstalovanou BG1 i BG2 a ani v jedné hře takovou vlastnost podle NI nemá.
Kdyby mě někdo majznul něčim tvrdym zezadu do hlavy, asi bych se nevyptával, jestli je to hůl nebo meč. Back "stab" s holí mi nepřijde tak zvláštní. O kolik je vůbec Hůl beranidla lepší než Hůl mágů? S druhou holí můžu dát backstabů kolik jen chci, nebo ne?
Od coho zalezi uspesnost backstabu ? od zbrani alebo od specializacie zlodeja? a zrobim backstab aj ak moj zlodej nie je cisty zlodej ale bojovnik/zlodej ?
@Dudo Násobitel poškození se odvíjí od levelů. Šance na zásah se neliší od běžnýho útoku (kdyžtak mě někdo opravte) a ano, backstabnout můžeš i s bojovníkem/zlodějem.
Heh, zrovna jsem si živě představil zloděje jak " probodává " obouručním kladivem...
Chceš mi říct, že by to bylo nemožný? :-D Takovej ork z Warhammer světa by tě propíchl i vlastní rukou. :-D Proč by to teda nemohl zvládnout nějakej hodně silnej zloděj kladivem?
Souhlas, The Gamers 1 a 2 + Journeyquest je něco co by nikdo neměl přehlédnout.
@Sidemi Já netvrdím, že to není možné, jen říkám, že mě ta představa rozesmála. Navíc tohle není otázka síly, si představ třeba pulčíka se sílou 8 jak probodává kladivem.
Určení znamená že tvoje postava bude schopná předmět sama identifikovat bez použití kouzla. Výše je ovlivněna povolání ( nejvíce mají mágové, zloději a kněží ) a taky moudrostí. Každý předmět má svůj level obtížnosti, takže něco identifikuješ už kolem 20 - 30 na některé mocnější předměty zase 50 atd. Od vyšších levelů ( a hlavně v BG2 kde je hromada magických předmětů ) to neuvěřitelně šetří čas.
Comments
Máš updatovanou hru ?
Takže pokud si nechceš hrát s příkazovým řádkem tak doporučuji nějaký dřívější save.
P.S. Dorn se k tobě v přátelské náruči nepřidá, přidá se až v rámci příběhu a té nabídce se nelze vyhnout, takže se neboj že by jsi to propásnul, stačí trochu postoupit hlavní dějové linií.
Zároveň dávají prsteny ochrany ještě plus do záchraných hodů a to pluskové zbroje nedělají.
Ale na probodávání je nejlepší krátký meč +3 probodávač.
Normálně by to tak mělo být, ale bohužel není...
Samozřejmě pokud hraješ čistého zloděje tak je lepší užívat zbraně na které se můžeš specializovat, protože když se specializuješ máš bonusy na zásah a poškození, ale když si pročteš zahraniční fora, tak zjistíš že nejužívanější probadávající nástroj je Hůl beranidla
Normálně bych s tebou souhlasil, že Drizztuv scimitar je lepší než probodávač, ale u probodávače chybí ve vlastnostech jeden popisek. Překvapivě nejen českém ale i v anglickém překladu ( je to podobné jako u "Smrtidechu" chyběl popis že dává +50% odolnost proti ohni ). Probodávač zvyšuje násobitel probodnutí o jedna
Edit: Tak jsem se na to teď znovu díval, ale už to tak nefunguje, asi už to opravili :-(
Škoda, v původním BG1 ten násibitel zvyšoval.
O tom probodávači nic takovýho nevím, mám nainstalovanou BG1 i BG2 a ani v jedné hře takovou vlastnost podle NI nemá.
O kolik je vůbec Hůl beranidla lepší než Hůl mágů? S druhou holí můžu dát backstabů kolik jen chci, nebo ne?
Násobitel poškození se odvíjí od levelů. Šance na zásah se neliší od běžnýho útoku (kdyžtak mě někdo opravte) a ano, backstabnout můžeš i s bojovníkem/zlodějem.
@Dudo: bojovník/zloděj může probodávat normálně jako zloděj (na stejné úrovni), ale jen se zbraněmi, které může používat čistý zloděj.
Každému fanouškovi D&D či Dračího doupěte nelze než oba díly The Gamers doporučit
@Sidemi
Já netvrdím, že to není možné, jen říkám, že mě ta představa rozesmála.
Navíc tohle není otázka síly, si představ třeba pulčíka se sílou 8 jak probodává kladivem.
je to nejaka dolezita vec ?